Nepál & Indie - tříměsíční dobrodružství

Akce Hradec Králové

Nepál & Indie - tříměsíční dobrodružství
Přednášky a kurzy
Další akce ve městě Hradec Králové

Nepál & Indie - tříměsíční dobrodružství

Poprvé jsme opustili komfortní zónu Evropských hranic, abychom se vydali pomáhat ostatním. Vybrali jsme si dobrovolnický projekt na základní škole v Nepálu, sebrali batohy a odletěli do neznáma.

Dozvíte se, jak se vyučuje na základní škole v Nepálu, proč se mrtví lidé v Indii spalují na březích řeky, zda je nebezpečné potkat nosorožce tváří v tvář či jak se žije v buddhistickém klášteře. Pobavíme se o domluvených sňatcích a přeneseme se společně na třídenní oslavy indické svatby, na níž jsme byli váženými hosty.

Po prezentaci bude prostor na Vaše dotazy či na společnou diskuzi. Můžeme se pobavit třeba nad tím, proč jsme po asijském dobrodružství přestali jíst maso či nad jinými změnami, které cestování přináší.

Lidé si myslí, že na cestování po světě potřebují statisíce. My jsme cestovali za menší měsíční náklady, než je minimální mzda v České republice. Rádi Vám prozradíme, jak na to - kde spát, co jíst. A hlavně, že jedna věc je ještě důležitější, než peníze - mezilidské vztahy, přátelé a dobří lidé.

Přednáší: Kika Šrédlová a Jiří Holešovský

Vstupné - 130 Kč

Úterý 3. prosince 2019 v 19:00 až 21:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce