Nezapomeňme Brno: Koncert

Akce Brno

Nezapomeňme Brno: Koncert
Koncerty
Další akce ve městě Brno

Nezapomeňme Brno: Koncert

Vyvrcholení festivalu ke 30 letům svobody proběhne 20. listopadu na Malinovského náměstí, které se propojí řetězem rukou a světelnou projekcí s náměstím Svobody od 17 hodin.

Následně na pódiu vystoupí Hana & Petr Ulrychovi, Meteor z Prahy, Ansambel SO36: 30 rokov – „Československý“ hudebně obrazový projekt a další vzácní hosté | pamětníci Roman Švanda, Břetislav Rychlík, Simona Hradílková a další | velkoformátová audiovizuální instalace.

Oslavy svobody zahrnují výstavy, projekce, happeningy a koncerty. Vše bude zahájeno 17. 11. festivalem Brněnský sedmnáctý 2019 na náměstí Svobody v režii zdejších studentů. V následujících dnech proběhnou projekce a debaty. Podstatnou součástí oslav budou také výstavy, například výstava #NEZAPOMEŇME BRNO, připomínající události roku 1989 očima brněnských pamětníků a Výstava: Od převratu k revoluci o období komunismu v Československu.

Brněnské oslavy 30. výročí Sametové revoluce připravují ve spolupráci spolek Společně Brno, studentské sdružení Brněnský sedmnáctý a v rámci kampaně #NEZAPOMEŇME BRNO organizace Paměť národa Jihomoravský kraj.

Kompletní program naleznete na www.spolecnebrno.cz a www.nezapomenme.cz
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce