NIGHT SHOPPING ROAYL VE ZLATÉM JABLKU

Akce Zlín

NIGHT SHOPPING ROAYL VE ZLATÉM JABLKU
Jiné akce, Zábava, párty
Web organizátora:
www.zlatejablko.cz
Další akce ve městě Zlín

Ani toto jaro nebude ve Zlatém jablku ve Zlíně chybět večer plný zábavy a výhodného nakupování. Oblíbený Night Shopping, tentokrát s podtitulem Royal, se koná v pátek 22. března od 19 do 23 hodin. Nabitý program slibuje kaskadérskou show i výškovou akrobacii, hudební vystoupení, módní přehlídku se známými modelkami a mnoho dalšího. Večerem provede moderátorka Eva Perkausová.

V bondovský svět odvážných agentů a svůdných krásek se v pátek 22. března promění obchodní a zábavní centrum Zlaté jablko ve Zlíně. Večer bude totiž patřit jarnímu Night Shoppingu Royal, který v sobě spojí atraktivní nakupování se slevami a lákavý doprovodný program. Vše vypukne v 19 hodin, kdy návštěvníky přivítá scéna jako z akčního filmu a známá televizní moderátorka Eva Perkausová.

Jako inspirace k nákupům poslouží módní show, která předvede aktuální trendy v oblékání. Na přehlídkovém molu se přestaví řada modelek v čele s Miss Czech republic 2018 Kateřinou Kasanovou a Českou Miss Earth 2013 Monikou Leovou. Přes padesát prodejen umístěných v obchodním a zábavním centru Zlaté jablko se opět zapojilo do jarního Night shoppingu a v jeho průběhu nabídne atraktivní slevy na svůj sortiment.

 „K největším tahákům večera bude patřit agentská kaskadérská show CZECH STUNTS a výšková akrobacie v podání Aerial Straps Show,“ prozradil ředitel Zlatého jablka Jiří Kratochvíl. O hudební část programu se postará mladá talentovaná rapperka Sharlota.

 K dokreslení atmosféry bude v prodejní pasáži zaparkovaná legenda – automobil Aston Martin DB9S. Mezi stylovým občerstvením rozhodně nebude chybět vodka s martini. Příležitost nakupovat za výhodné ceny bude až do 23 hodin.

 Více na www.zlatejablko.cz

 Program večera:

Moderuje Eva Perkausková

19:00     CZECH STUNST – ZAHÁJENÍ AKCE – kaskadérská show, přestřelka

19:10 – 19:35     I. BLOK DFC FASHION SHOW                                                                                                                          

19:40 – 20:00     hudební vystoupení SHARLOTA – vystoupení, rozhovor

20:15 – 20.45     II. BLOK DFC FASHION SHOW

21:00 – 21:15     AERIAL STRAPS – výšková akrobacie

21:30 – 22:00     III. BLOK DFC FASHION SHOW
Jméno organizátora: Zlaté jablko
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Minipárty s Karlem Šípem
Metropol, České Budějovice
Smrtijedský ples
Na chobotě 125/2b, Praha, Praha
Královský košt Děčín
Na pěší zóně pod Růžovou zahradou, Děčín