Noční běh pro Světlušku v Olomouci 2020

Akce Olomouc

Noční běh pro Světlušku v Olomouci 2020
Sportovní akce
Další akce ve městě Olomouc

Noční běh pro Světlušku v Olomouci 2020

Rozsviťte to s námi na letošním Nočním běhu pro Světlušku v Olomouci! Kromě běhu se můžete těšit na spoustu novinek. 

STARTOVNÍ BALÍČEK PRO KAŽDÉHO! Co bude jeho obsahem, si můžete letos navíc poprvé vybrat. Skalní fandy, kteří s námi běhají už nějaký ten pátek a (nejednu) naši ČELOVKU už mají, jistě potěší možnost vybrat si balíček obsahující sportovní šik ČELENKU s novým světluščím logem. V obou balíčcích samozřejmě najdete také praktický sportovní vak HANNAH. A protože nám není vaše zpětná vazba lhostejná, letošní běhy jsme se rozhodli pro větší komfort kapacitně omezit, takže s přihláškami dlouho neotálejte.  Registrace ZDE: http://bit.ly/Noční_běh_Olomouc

Potřebujete se před během trochu rozehřát? Všechny běžce i chodce čeká letos poprvé rozcvička od nadupaného týmu společnosti HANNAH.

 Noční běh pro Světlušku odstartuje z Bezručovy sady v 21.00, registrace na místě bude probíhat od 18.30 do 20.45. Vybrat si můžete standardně z kratšího okruhu 2,3 km, nebo z delšího okruhu 4,6 km. A pokud se vám nechce běžet, můžete se klidně jen projít.

Výtěžek ze startovného poputuje na konto Světluška - Nadační fond Českého rozhlasu, pomáhající nevidomým. Protože i běhat ve tmě má smysl, vezměte s sebou rodinu a přátele a užijete si s námi noční rojení světlušek.

Děkujeme letošnímu generálnímu partnerovi Nočních běhů pro Světlušku, kterým je společnost Kaufland Česká republika.

Těšíme se na vás!

Začátek akce: 5. 5. 2020 18:30:00
Konec akce: 5. 5. 2020 22:00:00
Vstupenky
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce