Noční koloběžkování - Praha

Akce Praha

Noční koloběžkování - Praha
Sportovní akce
Další akce ve městě Praha

Noční koloběžkování - Praha

Již 3. ročník oblíbené akce pro všechny milovníky koloběžkování s názvem Noční koloběžkování je tady!

V Praze proběhne v podvečer dne 27. 4. 2019, až se setmí na povltavské stezce a je určena pro všechny děti, jejich rodiče, profesionální závodníky na koloběžkách, ale i koloběžkáře-pohodáře i ty, kdo budou na koloběžce stát poprvé.

Sejdeme se u Topsports centrum - půjčovny sportovního vybavení v Interkempu Kotva.

VÍCE INFO O AKCI:
Noční koloběžkování nabízí mnoho startů, a tak záleží na každém, pro jakou kategorii se rozhodne! Děti čeká světelná stezka plná úkolů, kdy lesní krajinou projíždí po tmě na koloběžce v doprovodu svých rodičů a na jednotlivých stanovištích plní kouzelné úkoly plné světel a odměn. Dospělí si vyberou, zda pojedou "na krev" - závodní okruh na asfaltovém povrchu 10 km, nebo "na pohodu" - stejný okruh, ovšem se skupinou stejně naladěných koloběžkářů-prožitkářů a na všech občerstvovačkách si zastaví na jedno i na pokec a budou vnímat krásu noční cyklostezky podél Vltavy s čelovkou na helmě.

Nemáte-li vlastní koloběžku, můžete si na akci půjčit, a to tradiční českou koloběžku KOSTKA! Na akci jich bude dostatek a pokud si budete chtít vyzkoušet různé typy, dorazte zavčas!

Noční koloběžkování, jak už z názvu vyplývá, je noční sportovně-společenskou akcí a jen na vás záleží, jak ji celou pojmete. Přibližný časový harmonogram, registrace a bližší info najdete na:

www.nocnikolobezkovani.cz

Na této adrese se nezapomeňte REGISTROVAT, aby na vás nějaká ta Kostka zbyla :-)

27. 4. o 16:00 – 28. 4. o 2:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce