Notování Zábřehem 2019

Akce Zábřeh

Notování Zábřehem 2019
Festivaly
Další akce ve městě Zábřeh

Notování Zábřehem 2019

Je to tady!! Po velkém úspěchu z loňska přinášíme 2. ročník akce NOTOVÁNÍ ZÁBŘEHEM. Těšit se můžete na pestrý program nabitý zajímavou muzikou a zážitky. Vrcholem dne bude večerní Koncert filmové hudby s videoprojekcí v podání Dechového orchestru Zábřeh - se zbrusu novými filmovými kousky.

Nabitý program open-air akce Notování Zábřehem, pod taktovkou Dechového orchestru Zábřeh a města Zábřeh, odstartuje od 16 hodin na Masarykově náměstí v Zábřeze, kde vystoupí téměř desítka hudebních těles – chybět nebudou orchestry, sbory a místní kapely a umělci.

Zlatým hřebem večera pak bude Koncert filmové hudby zábřežského orchestru se sólisty, sborem a našlapanou videoprojekcí z filmů. Se setměním (cca od 20 hodin) zazní legendární melodie z českých i světových filmových trháků. Jaké to budou letos? Odkrývat budeme postupně....

Program akce Notování Zábřehem se odehraje na hlavním pódiu na Masarykově náměstí v Zábřeze a na příjemných teráskách kaváren „horního“ náměstí - Café Carré a Levandulová kavárna.
Vstup je po celý den volný. Časy vystoupení včas upřesníme.

Těšit se můžete na:
BIG BAND Žerotín Olomouc
Smyčcový orchestr ZUŠ Zábřeh
Bielska Orkiestra Dęta (PL)
sbor TapTýda Loučná nad Desnou
sbor Arietta ZUŠ Mohelnice
Dechový orchestr Zábřeh
a další.

16:00 – 23:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce