Novoroční koncert Duo Piacello

Akce Mikulov

Koncerty
Další akce ve městě Mikulov

Již tradiční Novoroční koncert v Galerii Závodný nás tentokrát zavede mezi ledovce, tučňáky, velryby, islandské gejzíry či Inuity. Nakonec však skrze saharskou poušť doputujeme i do oáz s palmami a voňavým kořením či azurového Karibiku a barvité latinské Ameriky.
Duo Piacello tvoří dva přátelé, které spojuje hudba, společná dobrodružství a nejeden cestovní zádrhel. Violoncellistka Markéta Kubínová pocházející z Mikulova a v mnoha žánrech ukotvený klavírista František Panáček Vám představí hudbu tří kontinentů, se kterou brázdí téměř celý svět. První „severská“ polovina koncertu představí například skandinávské autory a po pauze se obecenstvo ohřeje v teplých krajinách s hudbou autorů nešetřících na temperamentu. Koncert bude doprovázen projekcí fotografií z cest.
Koncert se uskuteční 1. ledna 2019 v 18 hodin v Galerii Závodný. Vstupenky lze zakoupit v místě konání před koncertem nebo v předprodeji tamtéž. Děti a studenti do 18 let mají vstup zdarma a senioři mohou uplatnit 50 % slevu ze vstupného. Srdečně zve Kruh přátel hudby Mikulov a Galerie Závodný.

v 18.00 hodin

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce