Novoroční ohňostroj Frýdek-Místek 2019-2020

Akce Frýdek-Místek

Novoroční ohňostroj Frýdek-Místek 2019-2020
Zábava, párty
Další akce ve městě Frýdek-Místek

Novoroční ohňostroj Frýdek-Místek 2019-2020

Příchod nového roku 2020 přivítá město Frýdek-Místek tradičním ohňostrojem. Odpálen bude přesně o půlnoci ze Silvestra na Nový rok z areálu Sokolík v parku u řeky Ostravice. Po dobu 12 minut budou stovky světelných raket, římských svící a kulových pum vytvářet na obloze různé obrazce.

Každým rokem před půlnocí se tisíce lidí z celého města vydávají k hlavnímu mostu přes řeku Ostravici a do jeho blízkého okolí, aby z něj mohli pozorovat jedinečnou světelnou show na noční obloze a společně si připít a popřát štěstí v novém roce.

„Je to tradice, která má jedinečnou a výjimečnou atmosféru s velkým nábojem pozitivních emocí. Doufám, že nebude docházet k vandalismu a ničení majetku a že si konec roku všichni krásně užijeme a ohňostroj bude opět skvělým a nezapomenutelným zážitkem,“ řekl primátor Michal Pobucký.

Pozn.:
Žádáme ale občany, aby respektovali bezpečností okruh pro dopad zbytků vyhořelých částic (viz mapka) a dbali pokynů police k zajištění bezpečnosti a pořádku. Prostor odpaliště bude pod dohledem městské policie.

Začátek akce: 31. 12. 2019 0:00:00
Konec akce: 1. 1. 2020 0:12:00
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Velikonoční městečko
Náměstí Svobody, Frýdek-Místek
SIMONA V KOPŘIVNICI
Kulturní dům, Kopřivnice
ZDENĚK IZER Vyndavací zas tam dací
Kulturní Dům Petra Bezruče, Havířov
Velikonoční městečko
Náměstí Svobody, Frýdek-Místek