Ochutnej Afriku v Brně!

Akce Brno

Ochutnej Afriku v Brně!
Vaření, Gastronomie
Web organizátora:
www.virunga.cz/
Další akce ve městě Brno

Ochutnej Afriku v Brně!

Exoti se hrnó do Brna! Že nerozumíte?

V MyKitchen hostíme svěží vítr z Afriky. Virunga.cz je parta odvážlivců, kteří si dali závazek dostat na naše stoly jídlo evokující syrovou dekadenci. Z Ugandy. Ultimátní nebe v hubě v podobě panensky čistých plodin plných vůně, nesouměrných tvarů a nezaměnitelného aromatu. Naprostá lehkost bytí v kompletní režii toho, co matička příroda ve svém nejlepším zájmu stvořila v nitru subsaharské Afriky.

Virunga.cz nás hodlá celý víkend zásobovat solidní náloží toho nejlepšího ugandskýho pošušňání, který vám potrhá chuťová rodidla. Jejich produkty nemají v našich končinách obdoby. A konkurenci, samozřejmě.

Už teď prozradíme, že se můžete těšit nejen na čerstvé exotické plody z ugandských zahrádek. Ale také sortiment sušených pochutin, unikátních pro své rukodělné zpracování a autentickou chuť.

Jestli tápete, co tedy na vás chystáme, dovolíme si letmý pohled do zákulisí naší ugandské divočiny: jackfruití mamlásci, avokáda jaká svět neviděl, medově sladká manga, mučenky, papáje, ready to eat ananasy (za to ručíme všemi prsty), cukrovou třtinu, africké hlízy jako maniok či taro kořen, oříšky, koření ze Zanzibaru, kakaové boby a mnoho dalších specialit, které si vás omotají kolem prstu. Na pořád!

Z asijského kontinentu se k nám naplaví červené dračí ovoce, mladé kokosy, pro silné povahy duriany (s velmi svébytným odérem), chlupaté rambutany, mangosteeny, dračí oči a… no, však se přijďte podívat sami, že jo!

_______________

MyKitchen je nebyčejným projektem, který symbolizuje lidskou odvahu, vytrvalost a především lásku k jídlu a životu. Je nejen kuchyní zdravého životního stylu, ale také doménou síly tvořivosti, fantazie, vzájemné podpory a pospolitosti.

Tým žen, který stojí za zrodem celého konceptu, je důkazem toho, že když si v životě něco přejete z plného a upřímného vědomí, můžete dosáhnout čehokoliv se vám jen zlíbí. Stačí objevit to, co vám v životě přináší čistou radost a zůstat s tím.

Každá žena v této kuchyni je unikátním dílem celé skládačky MyKitchen. Vnáší do ní kus sebe a svého životního příběhu. Dohromady tvoří rodinu, komunitu, která s láskou servíruje domácí pokrmy ve veganské či raw podobě. Pro všechny.


Tady už není o čem, přátelé. Pojďme společně dát zimě pápá. S africkým srdcem v duši.

Místo konání akce: MyKitchen, Husova 13, Brno
Datum začátku akce: 17. Března 2018 11:00
Datum ukončení akce: 17. Března 2018 18:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.193N 16.6046E

Případné změny si prověřte na webu akce Ochutnej Afriku v Brně!

Jméno organizátora: Virunga.cz
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno
STREET FOOD FESTIVAL Evropa v Úvalech
Náměstí Arnošta Z Pardubic, Úvaly
Family festival
Letní kino Ústí nad Labem, Ústí nad Labem
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno