Oderská Mlýnice Lesy ČR 2019

Akce Vítkov

Oderská Mlýnice Lesy ČR 2019
Sportovní akce
Další akce ve městě Vítkov

Oderská Mlýnice Lesy ČR 2019

Kultovní cyklistická akce se letos uskuteční už podevatenácté! Na start zveme všechny tradiční závodníky, ale také nováčky a rodiny s dětmi, které fandí horským kolům.

Přijeďte nasát jedinečnou fanouškovskou atmosféru v nekonečném táhlém kopci (Mlýnici) a užijte si závod v nádherné přírodě Oderských vrchů. Vezměte s sebou celou rodinu, v dobře vybaveném zázemí v areálu letního tábora Spálovský mlýn najdete všechny služby pro závodníky i jejich doprovod a k tomu spoustu zábavy.

Pro nejmenší cyklisty jsou přichystané dětské závody v šesti věkových kategoriích a celodenní doprovodný program, včetně výuky jízdy na kole v Bike Academy, pumpování na pumptracku, pohrajete si a zasoutěžíte v Dětském klubu se spoustou hraček nebo v Dětské zóně 211, kde se od rána do večera vesele skotačí, třeba zorbingových koulích.

Pokud chcete zažít místní neopakovatelné fandění, skandování, troubení, řehtání a spoustu dalších možností povzbuzování závodníků, volte jednu ze závodních tras B (56 km) nebo C (33 km).
Také pro vás, kteří nechcete na kole závodit, ale jen se v klídku projet s kamarády, partnery nebo celou rodinou, nabízí pořadatelé 13 km trasu D - Family jízdu, na kterou se klidně můžete vydat třeba s dětmi jako rodinný tým. Cestou se zastavte na občerstvovací stanici na farmě s koníky a ochutnejte místní speciality.

Na vítěze čekají medaile v designu jubilejního 20. ročníku série Kolo pro život a tradiční mlýnské kameny, pro všechny ostatní se losuje bohatá tombola. V zázemí je přichystané krajové občerstvení, kterému vévodí neodolatelné valašské frgály, domácí bnurgery, pivko a slivovička!

Nejvýhodnější startovné on-line pořídíte do soboty 24. 8., on-line se můžete hlásit do závodu do 18. 9. Přihlášení je možné i v den závodu na místě.
Více na www.kolopro.cz

Sobota 21. září 2019 v 8:00 až 18:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce