Okolo jižních Čech 2018

Akce Český Krumlov

Okolo jižních Čech 2018
Sportovní akce
Další akce ve městě Český Krumlov

Okolo jižních Čech 2018

Odstartuje v Českém Krumlově třetí etapa nejdelšího cyklistického etapového závodu v ČR s názvem. Pořadatelem akce je Cyklistický klub RBB Invest Jindřichův Hradec. Aktéři se nám tentokrát představí v časovce jednotlivců. je na parkovišti pod Poštou (P2) ve 14:00, naproti pivovaru. Trasa dlouhá 13 km vede ulicemi V Jámě, Pivovarská, Latrán, třídou Míru, ulicí Nádražní a U Kasáren přes Nový Dvůr až na nejvyšší horu Blanského lesa - Kleť, kde bude cíl. Při loňské časovce jednotlivců atakovali závodníci hranici 50 km/h. Jak tomu bude letos, když převýšení tratě dělá 580 metrů?

Závod je součástí Světového poháru v silniční cyklistice. Do Českého Krumlova přijede česká i evropská cyklistická špička. Počítá se s účastí 150 profesionálních závodníků z 15 zemí. Stejně jako v minulých letech, budou borci na kolech poměřovat své síly v pěti dnech. Závod zavítá celkem do sedmi startovních či cílových měst, kde se již tradičně bude konat dvouhodinový kulturní program s tombolou, a to jak před startem, tak před příjezdem závodníků do cíle.

V Českém Krumlově začíná kulturní program na parkovišti pod Poštou (P2) v pravé poledne. . Při zakoupení nápoje nebo občerstvení u označeného stánku obdržíte slosovatelné kupóny. O co se hraje tentokrát? Losovat budeme o cyklistický dres závodu Okolo jižních Čech od firmy Alea, kvalitní cyklistickou přilbu značky R2 a kvalitní sportovní batoh značky Kappa. Vyhlášení vítězů Okolo jižních Čech můžeme očekávat kolem 17,30 hod.

7.9.2018 14:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce