OKTAGON MMA

Akce Brno

OKTAGON MMA
Jiné akce
Další akce ve městě Brno

OKTAGON MMA

POPRVÉ POD ŠPILASEM A NAPLNO! OKTAGON VEZME BRNO ÚTOKEM A NABÍDNE I TITULOVOU BITVU!

Největší domácí organizace smíšených bojových umění OKTAGOn MMA se vrací do Brna. Během koronavirové pandemie poskytl OKTAGONU útočiště Bobyhall, kde probíhaly turnaje v takzvané bublině. Teď se organizace představí v jihomoravské metropoli poprvé “naplno”, tedy i s plnými ochozy největší brněnské arény.

17. září dojde k historicky prvnímu turnaji OKTAGONU v Brně mimo Pevnost Brno, to znamená se všemi fanoušky, kteří se do Winning Group Areny vejdou! Energizující atmosféra, adrenalinová show a davy fanoušků si v Brně zaslouží ty nejlepší zápasy a hvězdy OKTAGONU. A ty také dostanou.

Ve své první titulové obhajobě se představí král střední váhy Patrik Kincl. Svrhnout Kincla kráčí Alex Lohoré, pětinásobný šampion světových organizací, který má zkušenosti i z předních organizací jako jsou Bellator a Cage Warriors. Ten si už titulovou bitvu na pět kol vyzkoušel, v prosinci 2020 ale padl s tehdejším šampionem Karlosem Vémolou. Ve své druhé příležitosti sáhnout si na nablýskaný opasek rozhodně nebude chtít zaváhat a přijede skvěle připravený.
Francouzský rváč je nyní v senzační formě, kdy v minulém zápase dominantně zastavil rozjetého Polívku už v prvním kole a vysloužil si druhou výhru v řadě. Patrika Kincla ale budou hnát domácí fanoušci a také sebevědomí z předchozí zvládnuté titulové bitvy, když v únoru usedl na trůn po vítězství nad Pirátem Krištofičem. Před zápasem s Pirátem bojoval Kincl v KSW, kde se také propracoval až k titulovému souboji. A je bez debat, že „Inspektor” je po psychické i fyzické stránce v životní formě. Poprvé v kleci se představí i dva bojovníci z ostrova. Nathan a Adam začátkem roku bojovali v reality show Survivor, teď přijali další výzvu a postaví se tváří v tvář pod pravidly MMA! Jak zvládnou psychicky i fyzicky náročnou přípravu a kdo z nich bude mít větší odhodlání dojít si za vítězstvím?

A představí se i další. Andrej Kalašnik, kterého vychovalo Brno, se bude chtít předvést před domácími fanoušky a rychle dát zapomenout na poslední nevydařený duel. V Brně trénuje i další bojovník, který si chce utrhnout zájem fanoušků na svou stranu, Andrés Raška! A zpět do OKTAGONU se po delší pauze vrací tvrďák Rado Úškrt.
Emoce, příběhy, radost, zklamání a nadlidské výkony, to vše přinášejí adrenalinové souboje bojovníků OKTAGONU, z nichž chce každý urvat vítězství! To vše za doprovodu úžasné audiovizuální a světelné show, která podtrhne celý večer, aby si diváci odnesli opravdový zážitek.

18.00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce