ORLOVSKÝ SRAZ AUTO-MOTO VETERÁNŮ 2022

Akce Orlová

ORLOVSKÝ SRAZ AUTO-MOTO VETERÁNŮ 2022
Auto Moto
Další akce ve městě Orlová

ORLOVSKÝ SRAZ AUTO-MOTO VETERÁNŮ 2022

Naši milí Veteránisté, chystáme pro vás další ročník srazu auto-moto veteránů v Orlové. Termín konání akce je stanoven na neděli 18.9. opět na Starém náměstí v Orlové – Městě.

Statistiky ukazují, že nám dlouhodobě zachováváte přízeň a každoročně se k nám přidávají další vystavovatelé. Moc nás to těší, radost přinášíte hlavně divákům a to od té nejstarší generace, která zavzpomíná, po tu nejmladší, která se učí. Zároveň si uvědomujeme, že velikost náměstí je limitující a bývá zde již hodně těsno, jak pro vystavovatelé tak pro diváky. Reagujeme na Vaše ohlasy a proto jsme se rozhodli tuto situaci řešit. Pro letošní rok jsme zajistili další vyčleněný prostor na vystavovaná vozidla.

Chceme proto majitelé veteránů ujistit, že i nadále se mohou srazu zúčastnit VŠECHNA HISTORICKÁ VOZIDLA BEZ OMEZENÍ ROČNÍKU. Rozdělili jsem však parkovaní dle ročníku vozidel. Staré náměstí bude připraveno pro motocykly a vozidla vyrobena do roku 1982, která se na místě zaregistrují. Mladší ročníky a neregistrovaní budou mít vyhrazená svá stání na přilehlém parkovišti.

09:00 - 13:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce