Oslava Zimního Slunovratu

Akce Nymburk

Oslava Zimního Slunovratu
Slavnosti
Další akce ve městě Nymburk

Oslava Zimního Slunovratu

Oslava a Rituál Zimního Slunovratu

Zveme Vás na společné prožití Zimního Slunovratu. Projdeme Zdrojovým Portálem, kde se spojíme s energií a sílou Slunce. Vezmeme si právě tolik energie, kolik budeme potřebovat pro výživu každé buňky, aby se restrukturalizovala a spojila se silou Světla. Budeme se těšit ze vzájemné Přítomnosti a necháme se touto tvořivou silou vést.

Když přiblíží se zimní čas, očekáváme Příchod „Slunce“. Za nejposvátnější období, je od nepaměti považován Zimní Slunovrat, který ukončuje vrchol temnoty na zemi. Slunce opět začíná nabírat na své síle a přirozeně vyrovnává všechny energie, které nejsou v souladu.

Zároveň speciálně pro tuto událost bude vytvořena vysokovibrační esence nesoucí kódování Slunovratových energii v rezonanci vibrace 21:12. S touto vůní se propojíme během meditace.

Těším se na Vás
Ivan Truksa

Co s sebou : osobní krystal + polštářek

Je omezený počet míst!

Proto je rezervace předem nutná. Svoji rezervaci je nutné potvrdit v rezervační systému : http://bit.ly/Rezervace_Sawa_centrum_Nymburk
A zároveň je třeba uhradit příspěvek v plné výši na tento účet: 1299087044/5500 do poznámky uveďte Slunovrat a svoje celé jméno.

Cena: 300,- Kč za osobu (platba předem při rezervaci)

Začíná se: od 18h a končí asi 22h (čas je pouze orientační :) můžeme skončit dříve i později)

Místo konání : SAWA centrum V Nymburce

FB stránky SAWA centrum: http://bit.ly/FB_SAWA_CENTRUM_NYMBURK

Začátek akce: 20. 12. 2019 18:00:00
Konec akce: 20. 12. 2019 22:00:00
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce