Pardubický festival vína 2019

Akce Pardubice

Pardubický festival vína 2019
Festivaly, Víno Pivo
Další akce ve městě Pardubice

Pardubický festival vína

Pardubický festival vína je největším svátkem vína v Pardubickém kraji. Propojení Zámku Pardubice s ochutnávkou kvalitních vín a bohatým doprovodným programem je nezapomenutelným kulturním zážitkem.

CENA
Základní vstupné - doporučujeme: 200Kč /osoba. Jen v předprodeji získáte v ceně vstupenky zaručeně vakuovou zátku na víno a taštičku na skleničku! Dále je v ceně degustační sklenička, 10 degustačních žetonů.

PROGRAM
Pátek - 23. 8. 2019
13:00 - zahájení PFV 15:00 - vyhlášení výsledků Soutěže vín, 20:00 - zahájení Pardubické vinařské noci, 24:00 - ukončení prvního dne PFV a PVN.
Sobota - 24. 8. 2019
12:00 - zahájení druhého dne PFV,
18:00 - ukončení PFV.

Více informací: www.pardubickyfestivalvina.cz

VÝDEJ ZAKOUPENÝCH VSTUPENEK
Výdej online zakoupených vstupenek bude probíhat na místě, v den akce. Vytištěnou vstupenku si vyměníte na vyznačené pokladně pro vstupenky z předprodeje. Místo: hlavní vchod do zámku Pardubice, kde bude taky Hlavní pokladna.
Upozornění: Organizátor si vyhrazuje právo, vydat celou zaplacenou objednávku (všechny vstupenky na jednu objednávku) dohromady. Na vyzvednutí objednávky Vám stačí jeden vytisknutý (anebo přes mobil prokázaný) lístek s QR kódem. Pokud jste zakoupili vstupenky prostřednictvím několika objednávek - musíte si přinést z každé objednávky jeden lístek!

VINAŘI
Detailní prezentace vinařů najdete brzy v části „Katalog“ - záložka pod fotkou akce.

Místo: Zámek Pardubice
---------------------------------------------
JAK KOUPIT VSTUPENKU?
1. Registrujete se na portálu -
(takto můžete i hodnotit oblíbené vinaře a zapsat si vína) - stačí Vám email, jméno a heslo, či můžete použít Váš Facebook účet (získáme jen váš email a jméno, nic více)

2. Vykonáte online platbu
- zvolíte počet vstupenek a zvolíte "Platit kartou" (platba pomocí kreditní karty) nebo "Platit bankou" (platba pomocí bankovního převodu) a vyberete banku ze seznamu, poté přejdete na internet banking, anebo použijete vygenerovaný platební příkaz

3. Po uhrazení získáte vstupenku
- vstupenka má unikátní QR kód a je vystavena elektronicky, (vždy ji najdete v sekci "Lístky"), stačí si ji vytisknout nebo na akci ukázat přes mobil. Na převzetí celé objednávky stačí JEDEN LÍSTEK s QR kódem

clock
23. 8. v 13:00 až 24. 8. v 18:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Spring BassJam 2024
Autocamp Hluboký, Holice
Mladí ladí jazz Open Air
Karlovo náměstí, Praha
Rodinný PŮL Festival
Koupaliště , Sušice
SLAVNOSTNÍ ZAHÁJENÍ TUFESTU 2024
Šternberský klášter, Šternberk