Parkfest 2020

Akce Petrovice

Parkfest 2020
Festivaly
Další akce ve městě Petrovice

Parkfest 2020

Parkfest je něco jako rozjetej vlak, do kterýho když jednou nastoupíš, už nikdy nevyskočíš ven.

A tenhle vlak nám jede už šestej rok. Jo, je to neuvěřitelný. Další rok, kdy nám v parku zahrajou užasný kapely a vystoupí skvělý interpreti všech různých stylů a žánrů. Přijďte opět navštívit petrovický zámecký park, ukrýt se ve stínu jeho stromů, poslechnout úžasnou muziku, pokecat s přáteli, vypít litry piva a užít si zas tu jednu neopakovatelnou a hlavně nezapomenutelnou srpnovou sobotní noc. ❤

HLAVNÍ STAGE:

HOUBA - ( punkrock / Ústí nad Labem )
https://bandzone.cz/houba
Poctivej punkrock. Je něco lepšího? Nejspíš ne. Kluci jsou toho důkazem. Tenhle vozejk táhnou už docela dlouhou řádku let a objeli s ním kus světa. A konečně ho dotlačej i k nám do parku. A já se těším, až si do konve namíchám houbu a vykalíme jí tam všichni společně, právě na tuhle kapelu.

EMPTY HALL OF FAME - ( hardcorepunk / Libina )
https://emptyhalloffame.bandcamp.com/
Jasný poselství v textech a rychlý punkový tempo. A energie, která je všude. Hardcorepunk přesně takovej, jak má bejt. Kluci taky hrajou už nějakej pátek, ale rozhodně to nejsou žádný dědci. A taky mají nejvýš vyskakujícího basáka ve scéně.

BURNING STEPS - ( punkrock / Most )
https://burningsteps.bandcamp.com/album/pound-of-flesh
Dokážete si představit, takovýho toho vořecha, zmoklýho a smradlavýho, kterýho nikdo nechce? Tak takhle jsem vždycky vnímal jejich hudbu. Dřív to byl takovej špinavější punkrcok s hořkou hardcorepunkovou příchutí, teď vydali nový albu, který je uhlazenější, ale dal jsem tomu pár poslechů a kluci to v sobě maj stejně, jako vždycky. Prostě punkrockový psi vostřílený životem, cigárama a smradem ze zatuchlejch klubů.

BEACH BUM - ( garage / Znojmo )
https://www.youtube.com/watch?v=B4oDoXAA5xQ
Ve Znojmu sice žádný pláže nejsou, ale tahle kapela hraje, jako kdyby byly. Jointy, pivka a lůzrovskej postoj zabalený v totálně skvělý garáži jasně čerpající ze současnýho australskýho zvuku. K tomu chlístni ženskej zpěv a je skvěle vymalováno.

SAFECOURSE - ( melodic hardcore / Praha )
https://www.youtube.com/watch?v=Sp8Kv6dehhs
Další band z tohohle hardcorovějšího ročníku. Prážáci, který naházeli do mixéru hardcore a pop punk. Je to uhlazenější a měkčí, ale je to skvělý. Je z toho dobrej koktejl, kterej funguje.

MY HARD LESSON - ( hardcore / Tábor )
https://www.youtube.com/watch?v=XmMgoKcHtcc
Hardcorová úderka z Tábora. Tihle týpci jsou fakt true husiti. A jejich tvrdej hardcore tě pleskne po xichtu jak Žižka řemdichem. Tvrdý rify, uřvanej frontman, kterej je schopnej se na pódiu zabít a moshpit, že se z toho pobliješ.

NONDESCRIPT - ( hardcore / Milevsko )
https://www.youtube.com/watch?v=0wr34ZlF0pg
Punkrockovej hardcore, občas break, sem tam punkrock. Smutný, nešťastný texty o lásce, odmítání dospělosti, skepsi a zklamání z dnešního světa. Velký sny a silný drinky.

SKLEP:

NÁSILNÍK. - ( punk rap / svět )
https://nowaveskids.bandcamp.com/album/nem-m-ep
Rap, kterej je vlastně totální punk. Slova nasekaný jako karate do rychlýho techno beatu. Lítající slova strefující se přesně do terče, potažmo tvýho ksichtu. A energie, která tě úplně pohltí. Aleš viděl peklo a ví o něm všechno. Proto je to takový, jaký je. Syrový, hnusný a špinavý. Vítejte na koncertě Johnyho Násilníka.

OIOIPIRATOI - ( acoustic / Praha )
https://coffeebreathrecords.bandcamp.com/album/l-ska-pr-ce-negativita
Nikdy nevím, jak pořádně popsat různý písničkáře. Ale Piratoi je skvělej! Písně o svobodě, o čundráctví a radostí i strastí života. Je to takový pankový, ale sakra, nejsme už všichni trochu unavený z toho hluku na horní stagi?

ŠTĚPÁN NEZDVOŘÁK - ( acoustic / Vozerovice )
Tenhle kluk vyrůstal na statku, kde se schovával před rodičema, aby nemusel kydat kraví hnůj a místo toho na půdě celý dny vyhrával na kytaru Hendrixe. Prsty měl často do krve a v podstatě se mu z nich staly takový malý hadi, který po kytarovým krku jezdí rychlostí blesku. Wow, větší slátaninu jsem snad nikdy nevymyslel ..

MARŽA - ( acoustic / České Budějovice )
Holka z instagramu, která čas od času někde zahrála. A já jsem jí jednou napsal, jestli nezahraje u nás a ona na to kejvla. Má překrásnej hlas a hraje na takovou tu stylovou děravou elektrickou kytaru, na kterou hrajou týpci rockabilly. A jde jí to! Covery zahraný a stejně procítěně, jako její vlastní věci.

Crayfish - ( alternative postpunk / Milevsko )
https://crayfish.bandcamp.com/releases
Oneman projekt našeho pana vrchního zvukaře. Zahraje nějakou linku na basu, do toho nahraje další a do toho jedou bicí jak vod Joy Division. Prostě postpunk trochu jinak. Ale se stejně ponurou a melancholickou atmosférou, jako tehdá v Manchesteru

MON - ( poezie acoustic / Vrchotice )
Monča je taková obyčejná holka, která má ale v sobě víc, než by člověk čekal. Bude to její premiéra, takže zatím nikdo vlastně pořádně neví, co to bude. Ale bude to zřejmě nějaký poeticko-hudební vystoupení. Monča si psala už několik let všechno do šuplíků, ale rozhodla se chytit šanci pod krkem a ukousnout jí hlavu!

DO ČÍNY A ZASE ZPĚT S PETREM KOLÁŘEM- ( cestovatel / Tábor )
Koldy se nám ve sklepě rozpovídá o své cestě do Číny, kde se snažil více poznat a naučit se starou čínskou medicínu. Petrova slova jsou takovýhle: "Nesoudíš jen podle jedné zprávy? Přijď si poslechnout stovky zpráv z běžného života v Číně. Vše, co uvidíte a uslyšíte je autentické." Takže tak.

Nejlepší zvukový zážitek pod stagi zajišťují opět nejskvělejší
EVIL Production
Nejlepší zvukový zážitek na stagi zajišťují nejlepší boxy od
SBR Cabinets
Stanování bude možné opět v parku
VSTUP: 200,-

Začátek akce: 8. 8. 2020 13:00:00
Konec akce: 9. 8. 2020 8:00:00
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Jinecké slavnosti
areál Huti Barbora, Jince
Kluboofka Fest
Na Koupáku, Vlašim
VÍTÁNÍ JARA 2024
Club Kino, Černošice
HIGHLAND GAMES Úvaly
hřiště pod kostelem, Úvaly
STREET FOOD FESTIVAL Evropa v Úvalech
Náměstí Arnošta Z Pardubic, Úvaly
VÍTÁNÍ JARA 2024
Club Kino, Černošice