Párty Ples Zlín 2018

Akce Zlín

Párty Ples Zlín 2018
Taneční zábavy a plesy
Další akce ve městě Zlín

Párty Ples Zlín 2018

Jedna z nejočekávanějších studentských akcí roku 2018 ve Zlíně je tady! Párty ples bude diktovat hru!

Celým večerem Vás provede hvězda seriálu Vyšehrad Jakub Štáfek alias Julius „Lavi“ Lavický. Lavi je sice už vyhaslá fotbalová star a známé kopyto, ale tahle „LEGENDARY 10“ pobavit pořád umí.

V jednom sále bude k poslechu a tanci hrát třinecká kapela Orchestra Party a ve druhém to odpálí ve velkém stylu rezidentní DJ místního Star Club Flipu SHEFA, který se svým konceptem Carnival House vyprodává kluby po celé Moravě. Letos si také odbyl premiéru v jednom z nejlepších klubů v ČR – Duplex Praha.

Ke každému plesu neodmyslitelně patří také krásné holky. Pod velením Zuzky Volejníkové se můžeme těšit na žhavé vystoupení Local Girl Gangu.

Vylepšili jsme systém losování tomboly a budete soutěžit o vzácné ceny v hodnotě až 50.000 Kč od našich partnerů! Hlavní cenou bude opět řidičák sk. B od Ogarova autoškola.

Až se Vás rodiče budou nad ránem ptát, kde jste vlastně byli, můžete se jim prokázat vytisknutou fotkou z našeho fotokoutku od Rohlík Produkce, který bude opět dělat radost za studentské ceny!

… ne tohle není všechno. My zdaleka nekončíme, během následujících týdnů zveřejníme další jména našeho plesu a opět zvedneme laťku studentských parties ve Zlíně. Věřte, že to bude stát za to!

Pojďme to vyprodat a udělat top párty!

PŘEDPRODEJ:
1. VLNA - 300 CZK (momentálně v prodeji)
2. VLNA - 350 CZK (po vyprodání 1. vlny)

Lístky se dají koupit v Halo Bubble Tea v obchodním centru Zlaté Jablko (2. etáž) ve Zlíně, nebo kontaktováním Honza Šebesta a Jiří Hořinka na OA Zlín.

#partypleszlin

Místo konání akce: Interhotel Moskva, Náměstí Práce 2512, Zlín
Datum začátku akce: 16. Února 2018 19:30
Datum ukončení akce: 17. Února 2018 02:30
Pravděpodobné souřadnice: 49.2211N 17.6612E

Případné změny si prověřte na webu akce Párty Ples Zlín 2018

Jméno organizátora: Studentská rada OA Zlín
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Smrtijedský ples
Na chobotě 125/2b, Praha, Praha
KVĚTINOVÝ PLES 2024
Dům kultury, Šumperk