PEKAŘ & JAKUB DĚKAN

Akce Semily

PEKAŘ & JAKUB DĚKAN
Koncerty
Další akce ve městě Semily

PEKAŘ & JAKUB DĚKAN

Společný koncert PEKAŘE a JAKUBA DĚKANA se svým Bandem!!!
PEKAŘ je písničkář, který v květnu 2017 debutoval albem #Pekař. Dobrou pozici mu připravilo několik singlů, z nichž nejvíc zaujaly Bůh a Tančím. Právě skladbou Bůh se Pekař prezentoval v nominacích na Objev roku 2016 v Českém slavíku Mattoni… a zvítězil!!!

Pekař je stoprocentním autorem všech skladeb, aranžérsky a instrumentačně mu vypomáhají spříznění hudebníci ze skupiny Rybičky 48 Petr Lebeda, Ondra Štorek a “český Lemmy” Kuba Ryba. Kromě osobní výpovědi jsou hlavní devizou Pekařových skladeb uvěřitelnost a empatie. V současné době vystupoje s kapelou, která se skládá z Ondřeje Soukupa (baskytara, zpěv), Lukáše Netíka (elektrická kytara, zpěv) a Miloše „Majla“ Filipa (bicí).

JAKUB DĚKAN je liberecká ikona tuzemské hudební scény, vystupující na pódiích se svou kapelou. Spolupracoval s interprety jako jsou např. Paulie Garand, ATMO music, Just Try, Rybičky 48, UDG a další. Nyní také koncertuje se svou vlastní skupinou Jakub Děkan & band. Na jeho koncertech můžete kromě sólo singů jako je Řidičák, Já vím a Děda slyšet také single Lea, který kdysi napsal pro svoji přítelkyni. Jakub se jeví jako pozitivní člověk a své vystoupení vždy doprovází humornými poznámkami a tanečními kreacemi.

Koncert je na stání.

V sále KC Golf Semily od 20.00 hod.
Vstupné: v předprodeji 300,-Kč / na místě 350,-Kč

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Čarodějnice v Jilemnici
areál Kuvajt, Jilemnice
MŮJ VZOR, BOŽSKÝ KAREL
Dům kultury, Mohelnice