Pernštejn fest 2019

Akce Pardubice

Pernštejn fest 2019
Festivaly
Další akce ve městě Pardubice

Pernštejn fest 2019

Letošní PERNŠTEJN FEST počátkem září bude o tom nejčerstvějším pivu široko daleko. Poprvé v naší historii vám totiž nabídneme naši vlajkovou loď - pivo Vilém - přímo z ležáckého tanku. Čtete dobře – TANKOVÉ PIVO. Můžete se tedy na chvilku ponořit do krás pivovarnického řemesla a vychutnat si to nejčerstvější vychlazené pivo, které vám skvěle načepujeme. Jelikož půjde o energický den nabitý programem, založeným na kvalitní hudbě a dobrém pivu, určitě oceníte „PORTER ZÓNU“ , v níž můžete zpomalit tempo, natáhnout se do lehátka a v klidu si vychutnat originální Pardubický Porter.
Na nádvoří pivovaru si můžete na čepu vychutnat Pernštejn Vilém 11, Pernštejn Kvasňák 13, Pardubický Taxis 14 a tmavý originál - Pardubický Porter 19. Na své si přijdou i děti a řidiči, jelikož budeme mít k dispozici naši limonádu a nealkoholické pivo.
Co by to ale bylo za pivovarskou slavnost bez hudby! V našem nabitém programu se během soboty vystřídají kapely Wohnout, eNDee, Doctor P.P., Wanastowi Vjecy Revival či Mňága a Žďorp.
A když zrovna budeme čekat na další kapelu, máme pro vás připravené dovednostní soutěže. Takže siláci a jedlíci, připravte se!
V celém areálu bude možno zažít doprovodný pivní program pod názvem „PERNŠTEJN VÝZVA“ anebo si vyzkoušet, že být opravdu dobrý výčepní není jen tak, jak se přesvědčíte v naší „PIVNÍ AKADEMII ČEPOVÁNÍ PIVA“. Velké oblibě se vždy těší i „KOMENTOVANÉ EXKURZE PIVOVAREM“.
Myslíme i na vaše děti, pro které připravujeme „DĚTSKÝ KOUTEK“ se skákacím hradem, bludištěm, malováním na obličej a spoustou dalších aktivit pod dohledem našich animátorek.

PRVNÍCH 300 PLNOLETÝCH NÁVŠTĚVNÍKŮ DOSTANE PŘI VSTUPU DO AREÁLU MALÝ DÁREK.

Vstupenky můžete zakoupit v předprodeji v našich prodejnách Pivovarka (Pardubice, Lázně Bohdaneč a Přelouč), v restauracích Pivovarka a Pernštejnka nebo na www.ticketportal.cz
Areál pivovaru otevíráme v sobotu 7.9.2019 v 13:00.
Cena vstupenky v předprodeji 199 Kč (Ticketportal vč. poplatků 222 Kč).
Cena vstupenky na místě 290 Kč.
Předprodej od 1.8. do 6.9.2019.
Děti do 140 cm a ZTP mají vstup na akci ZDARMA.
Senioři s datem narození 7.9.1954 a starší mají vstupné na místě za 100 Kč.

Sobota 7. září 2019 v 13:00 až 22:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Spring BassJam 2024
Autocamp Hluboký, Holice
SLAVNOSTNÍ ZAHÁJENÍ TUFESTU 2024
Šternberský klášter, Šternberk
Top festival 2024
Dolní oblast Vítkovice, Ostrava
VÍTÁNÍ JARA 2024
Club Kino, Černošice
BLUES ALIVE 2024
Dům kultury, Šumperk