Pivoň žije! - Slavnostní otevíračka

Akce Brno

Pivoň žije! - Slavnostní otevíračka
Zábava, párty
Další akce ve městě Brno

Pivoň žije! - Slavnostní otevíračka

V pátek 28. června otevře nová ochutnávková pivnice Pivoň v Lužánkách poprvé dveře pro Vás všechny: bez rozdílu vyznání či pivního stylu! Nečekej žádnej šachovej kroužek – pivo poteče proudem a chlebíčků bude tolik, že ho ani holubí letky z okolních vernisáží nestačí sezobat.
O nabídku kvalitního piva se postará vyhlášený Pivovar Clock, který nás na otevíračku poctí svou návštěvou a se svými speciály i do budoucna obsadí 3-4 naše pípy (‼️). Pro milovníky klasického českého ležáku bude na jednom kohoutu permanentně naražená poctivá 12° od PIVOVAR ANTOŠ. Dohromady tak můžeš den co den vybírat z pěti výčepů.

Občerstvení na slavnostní otevíračku zajistí kluci z brněnského Eggo Truck Brno, aby vám dokázali, že jedou bomby nejen na snídani nebo sňoběd. Kromě toho se těšte na exhibiční utkání v beerpongu, ochutnávky pivních speciálů (včetně archivních kousků) pod taktovkou CHCUpivo a Pivovar Clock, dobrou muziku, venkovní posezení a zábavu, dokud nám nedojdou síly. Protože pivo – to v pátek jen tak nedojde :)
BTW, na magistrátu jsme zalobbovali, aby nám z ulice Lužánecká na rok udělali pěší zónu, takže z toho máme party plac jak dělanej. Tak v pátek 28. června od 14:00 zdar! Vidíme se na Vrchlického sad 3, vedle lužáneckého parku. A bacha. Možná přijde i Pivoň - znáš toto legendární zvíře? Jestli ne, sleduj v události pivoňův příběh! Těšíme se na Vás!

pátek v 14:00 až 23:55

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
SILNÉ REČI V BRNE
Dělnický Dům Židenice, Brno
CAVEMAN
Semilasso, Brno
MAXIM GALKIN
Zoner BOBYHALL , Brno