Please The Trees - Baro Chandel - The Wild Roots

Akce Loket

Please The Trees - Baro Chandel - The Wild Roots
Koncerty
Web organizátora:
www.hradloket.cz
Další akce ve městě Loket

Please The Trees - Baro Chandel - The Wild Roots

Sál 110 kč

Please The Trees
http://www.pleasethetrees.com/cs

je česká alternativně rocková skupina pocházející z jihočeského města Tábor.

V roce 2013 vyhrála cenu Anděl, v kategorii alternativa za své třetí album A Forest Affair udělovanou Akademií populární hudby. Skupina toto album nahrála ve studiu ve Spojených státech amerických s producentem Jonathanem Burnsidem.

The Wild Roots rock'n'roll-hard rock / Lázně Kynžvart
http://bandzone.cz/thewildroots

Energická tříčlenná kapela The Wild Roots, pojící prvky grunge, blues, rock’n’roll a hardrock pochází z malého města Lázně Kynžvart a jeho okolí. Na svých vystoupeních dává vzniknout jak příjemné a melancholické náladě, tak dechberoucím, tvrdým kytarovým melodiím, inspirovaným divokou přírodou krutého severu. Drsný kytarový zvuk, jednoduše zpracované basové linky, klasické složení bicích a tři vokály. Johnny, Anguis a Krakonoš.
Energetic three-member band The Wild Roots connects elements of grunge, blues, rock’n’roll and hardrock, and come from the small town Lázně Kynžvart and its surroundings. At their concerts they create a pleasant and melancholic mood, along with breath-taking hard guitar melodies inspired by the wild nature of the cruel North. Harsh guitar sounds, simple bass lines, classic drum beats and three vocals. Johnny, Anguis and Krakonoš.

Baro Chandel stoner rock-hard rock / Praha
http://bandzone.cz/barochandel

Baro Chandel je kapela hrající energickou kytarovou muziku kombinující prvky stoner rocku, dark blues, hard rocku s vlastní invencí a uvolněným přístupem. Kapela vznikla na podzim roku 2015 v Praze za pomocí značně kontroverzních inzerátů na serveru hudebnibazar.cz. Na začátku roku 2017 kapela vydává dvou songové demo obsahující písně My Reptilian Self a I´m Getting Addicted To The Sound Of My Feet. Po necelém roce aktivního hraní přichází první zásadní koncert v klubu 007 po boku legendárních 1000MODS. Následuje zařazení do soutěže startér Rádia Wave. Kde s již zmiňovaným songem My Reptilian Self kapela vítězí v posluchačském hlasování. Díky účasti ve startéru si Baro Chandel zahráli spolu se Zeal & Ardor v pražské Roxy. V září 2017 započalo první studiové nahrávání pod vedením Amáka ve vinohradském Golden Hive studiu. Vzniká zde první CD s názvem Baro Bokhalo, které vyjde za podpory magazínu Full Moon v únoru 2018.

Místo konání akce: Hrad Loket, Zámecká 67, Loket
Datum začátku akce: 11. Května 2018 20:00
Datum ukončení akce: 11. Května 2018 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.187N 12.7537E

Případné změny si prověřte na webu akce Please The Trees - Baro Chandel - The Wild Roots

Jméno organizátora: Hrad Loket
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce