Ples MDK 2019

Akce Sokolov

Ples MDK 2019
Taneční zábavy a plesy
Další akce ve městě Sokolov

Ples MDK 2019

Městský dům kultury Sokolov otevírá svým již pátým plesem letošní plesovou sezónu. V sobotu 16. listopadu proběhne v prostorách celého Hornického domu bohatý program nejen samotného plesu.
Letošní ročník plesu Městského domu kultury Sokolov totiž bude od samého začátku, až do úplného konce provázet tanec. Organizátoři se totiž rozhodli s plesem spojit taneční soutěž O štít města Sokolova, která má ve městě dlouholetou tradici. Všichni ti, kteří si na ples zakoupí vstupenku, budou mít tedy automaticky vstup i na prestižní taneční soutěž ve standardních a latinskoamerických tancích, která odstartuje na velkém sále od 18:00 hodin. Těšit se můžeme na profesionální výkony tanečních párů dospělé kategorie. Kdo si letos odnese unikátní trofej?
Taneční soutěž plynule přejde do samotného plesu, který si po celou dobu zachová tanečně naladěnou atmosféru už jen proto, že nás celým večerem bude provázet profesionální tanečnice Lucie Hunčárová. Moderátorku bude na pódiu střídat Koalaband, jejichž písně nenechají jediný střevíc v klidu. Svým vystoupením taneční parkety ovládne taky Hobby Dance MDK Sokolov.
Ovšem ty nejladnější a především nejprofesionálnější pohyby do rytmu hudby nám předvede hlavní host večera, kterým bude se svou unikátní show Růženka Kunstýřová. A že Růženku neznáte? Tak to se máte na co těšit, protože tato půvabná žena je Mistryně světa a České republiky v Pole Sport. Věříme, že její vystoupení si nenechá ujít žádný návštěvník.
Zimní zahrada v plesový večer přiláká nejen milovníky taneční hudby, protože mixážní pult ovládnou dvě velká jména. Celorepublikově známá DJka MEJSI, kterou v Sokolově snad už ani není třeba představovat, doplní Dj Extrem a Jimmy Louder.
Vstupné na ples je 250 Kč a již je v prodeji v Sokolovském infocentru.

Sobota 16. listopadu 2019 v 18:00 až 2:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Smrtijedský ples
Na chobotě 125/2b, Praha, Praha
KVĚTINOVÝ PLES 2024
Dům kultury, Šumperk