Plzeňský běh na ranní kávu

Akce Plzeň

Plzeňský běh na ranní kávu
Sportovní akce
Další akce ve městě Plzeň

Plzeňský běh na ranní kávu

Přijďte se proběhnout a zpestřit si nedělní ráno kávou od nové plzeňské pražírny Palasio. Závod se běží v centru Plzně a čítá 7,5 km. Všichni závodníci nakonec obdrží dárkové tašky s balenou kávou od Palasio, čajem od Taavi´s Tea a slevovými vouchery.

Závod obsahuje kategorie ženy a muži. Mapu závodu naleznete v příspěvku této události a postupně se dozvíte i různá prodejní místa startovného. Startovné lze také zakoupit na stránkách www.palasio.cz. Za dřívější registraci zaplatí závodníci 190 kč, za registraci na místě pak 250 kč. Počet míst je však omezen, a tak registrace na místě nakonec nemusí být možná.

Registrace proběhne od 8 hodin na dvorku v Rooseveltově 15 v Plzni, což je i sídlo pražírny Palasio. Všem závodícím bude k dispozici provizorní šatna, toalety a občerstvení. Pražírna i dvorek má navíc dostatek míst k sezení i občerstvení pro případný doprovod závodících. Start kategorie mužů je pak v 10:00. Dámy vyběhnou v 10:10. Nejpozdější registrace závodníků může proběhnout v 9:30. Po závodech je možný oběd v restauraci U Malické Brány.

Kromě dárkových tašek pro každého účastníka, obdrží nejlepší 3 závodící z každé kategorie pohár a ceny od Pizza DOMA a Ateliéru Spiritualita. Na akci bude také kasička na dobročinnou sbírku pro asistenční koně v Plzni.

Začátek akce: 22. 3. 2020 8:00:00
Konec akce: 22. 3. 2020 12:00:00
Vstupenky
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Skutečská sedmička
Areál městských sportovišť, Skuteč