Podzimní dobročinný bazárek ve Zbýšově 2019

Akce Zbýšov

Podzimní dobročinný bazárek ve Zbýšově 2019
Jarmarky a trhy
Další akce ve městě Zbýšov

Podzimní dobročinný bazárek ve Zbýšově

Přijďte prodat či nakoupit na Podzimní dobročinný bazárek ve Zbýšově v neděli 27.10. v Hornickém domě, zaměřený na podzimní a zimní oblečení, hračky, potřeby pro děti a jejich volnočasové aktivity. Na bazárku bude také prodej rukodělných výrobků, přednáška o nosících pomůckách s ukázkami úvazů a typů šátků a nosítek, přednáška o ekologické domácnosti a pro děti bude k dispozici dětský koutek.

Neprodané zboží budou moci prodejci věnovat Azylovému bydlení pro matky s dětmi v Moravském Krumlově a charitativnímu obchůdku Nadace Adra ve Vyškově. Výtěžek z prodeje rukodělných výrobků a registračních poplatků pro prodejce bude věnován na podporu handicapovaného dítěte ze Zbýšova.

Pokud je vám líto vyhodit zachovalé oblečení / hračky, nechce se vám nic chystat, evidovat, můžete nám věci pouze předat a budou zařazeny do sekce ZDARMA, případně je za vás předáme Azylovému bydlení a charitativnímu obchůdku.

Pro více informací kontaktujte Moniku Tušlovou tuslova-monika@seznam.cz nebo Kateřinu Švidrnochovou katerina@svidrnochova.cz nebo sledujte Facebook událost.

Veškeré informace pro nakupující i prodejce včetně návodu, jak připravit zboží k prodeji naleznete na https://sousede.webnode.cz/podzimni-bazarek/.

Neděle 27. října 2019 v 14:00 až 18:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce