PODZIMNÍ RETRO GARÁŽ

Akce Lysá nad Labem

Výstavy
Další akce ve městě Lysá nad Labem

PODZIMNÍ RETRO GARÁŽ

NEJVĚTŠÍ AUTO-MOTO VETERÁN BURZA & PRODEJNÍ VÝSTAVA VETERÁNŮ POD STŘECHOU V KRYTÝCH HALÁCH V ČR !!!

V sobotu 28. 11. 2020 již tradičně zaplní celý areál výstaviště veteránská burza Retro Garáž. V moderních výstavních pavilónech výstaviště v Lysé nad Labem máte 2x ročně (na jaře a na podzim) jedinečnou možnost nakoupit a prodat vše, na co jste na klasických veteránistických „burzách“ zvyklí. Retro Garáž už pravidelně nabízí skutečně mnoho a to od kompletních strojů, přes nové, replikové nebo staré a původní náhradní díly až po spousty dalších předmětů spojených s veteránismem a nejen to. Na akci svou práci prezentují i renovační dílny a řemeslníci.

Živé dražby vetreránů od 1 Kč jedině na Retro Garáži
Retro Garáž pravidelně přináší všem návštěvníkům naprosto unikátní a nevšední zážitek v podobě živých aukcí / dražeb auto-moto veteránů. Přijďte si přihodit a zažít ten adrenalin! A kdo ví, třeba to budete právě Vy, kdo se stanete vítězem naší živé aukce. Oblíbená veteránská tombola nesmí chybět

Tradičím zpestřením programu Retro Garáže je oblíbená veteránská tombola. V tombole ceny v hodnotě cca 50.000 Kč – poukazy jednotlivých renovačních dílen např. na repasi helmy “kokosky” / na chemické čištění moto motoru / na chromování dílů / spousty dárků a cen od vybraných prodejců, partnerů akce nebo i originální dárky Retro Garáž.
Hlavní cenou tomboly býva zpravidla malý motockyl Jawa Pionýr nebo Babetta.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce