POETIKA & LIPO TOUR 2018

Akce Liberec

POETIKA & LIPO TOUR 2018
Koncerty
Další akce ve městě Liberec

POETIKA & LIPO TOUR 2018

Mix rapu a popu s přidanou hodnotou, dva skvělé koncerty za jeden večer.
Rádiové hity s miliony přehrání na YouTube, sdělné texty plné osobních prožitků i snaha dodat spojení rapu s popem umělecký přesah. To vše jsou společné jmenovatele skupiny Poetika a rappera Lipa., kteří spojili síly a vyráží na POETIKA & LIPO TOUR, kde představí to nejlepší ze svých desek.

Poetika vydala svůj debut Trinity loni a sklidila s ním pozitivní ohlasy. Zaujala především kombinace rapu a zpěvu orámovaná současným zvukem i nakažlivými melodiemi. Lipova novinka Lyrika vyšla letos v dubnu a pracuje s četným zapojením živých nástrojů, na jejichž pozadí pulsují jeho často velmi osobní výpovědi. Na turné má Lipo v plánu odehrát svoje skladby v novém pojetí, s živými bicími.

Lipo – liberecký rodák Jonáš Červinka je český rapper a básník. Poprvé se výrazněji prosadil v rámci projektu Básníci před mikrofonem (BPM), který založil spolu s Pauliem Garandem jako do té doby nepoznanou odnož českého rapu, která vycházela především z poezie. V roce 2012 vydal své sólové debutové album Víc než hudba, o dva roky později pak druhou desku O duši a zatím poslední album Lyrika vyšlo v dubnu 2018.

Poetika – trio z Vysočiny o sobě dalo svým pop rapem poprvé vědět na jaře 2016, kdy představilo hit Zkouším žít. Na jeho úspěchy jak v rozhlasovém éteru, tak na internetu, navázal i další singl Každou vteřinou a že má Poetika hitový potenciál, dokazují i Trinity.

Vstupné: 250 Kč v předprodeji/ 290 Kč na místě

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce