Polemic & Medial Banana I Fléda I 20. 5. 2020

Akce Brno

Polemic & Medial Banana I Fléda I 20. 5. 2020
Koncerty
Další akce ve městě Brno

Polemic & Medial Banana I Fléda I 20. 5. 2020

Polemic a Medial Banana, dvě ikony slovenského ska a reggae, spoujují síly a na jaře 2020 vyrážejí na společné turné. V České republice je čekají pouze dvě zastávky, a jednou z nich bude i Fléda!

PŘEDPRODEJ:
1. vlna (100 ks) - VYPRODÁNO
2. vlna (dalších 200 ks) - VYPRODÁNO
3. vlna (zbylé lístky) - 390 Kč
(ceny jsou uvedeny včetně poplatků sítě)

► GOOUT.cz goout.net/cs/listky/polemic+medial-banana/kgwf/
► Indies, Poštovská 2

Spojení těchto kapel bylo jedním z vrcholů festivalu Uprising, kde poprvé představily svoji nadčasovou hymnu “Staré časy”, která odstartovala celou tuto spolupráci a pojmenovala celé jarní turné. Při této velkolepé show odehrají obě kapely své největší hity, ale představí i novinky z připravovaných alb. To vše ve znamení respektu, který mezi oběma skupinami vládne. Připravte se na velký koncertní zážitek!

Polemic:
Slovenská hudební skupina fungující od roku 1989, již lze žánrově zařadit nejlépe na pomezí ska a reggae. Za dobu své existence stihli nejen objet všechny důležité festivaly v České republice a na Slovensku, ale také koncertovat na místech jako Anglie, Itálie, Německo a další.
http://www.polemic.sk

Medial Banana:
Bratislavská formace Medial Banana mísí reggae s prvky rocku, dancehallu a ska. Za sebou má již tři plnohodnotná alba a více než deset let existence, a stihli také vydat song ve spolupráci s britským MC Deadly Hunta.
http://medialbanana.com

Začátek akce: 20. 5. 2020 19:00:00
Konec akce: 21. 5. 2020 2:00:00
Vstupenky
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce