Povodí Ohře

Akce Brno

Povodí Ohře
Koncerty
Další akce ve městě Brno

Povodí Ohře & Pacino & Orient | Kabinet MÚZ

POVODÍ OHŘE
Plzeňská kapela se členy Esgmeq, Esazlesa, Climatizado, která před dvěma lety rozvířila stojaté povodí českého rocku a od té doby hrála ve vězení i v kostele, se opět vrací do Kabinetu! Na kritiky nadšeně přijatou debutovou desku (cena Vinyla, nominace Apollo, deska roku 2018 podle Radia Wave) kapela na podzim navázala sedmipalcovým singlem Rakovina – vydaným tak jako LP na labelu Stoned To Death Records. Dvě skladby posouvají sound kapely o trochu dál a zároveň se přibližují intenzitě koncertů, která při správném nastavení publika dosahuje ďábelských rozměrů. Víte co máte dělat.
https://stoned-to-death.bandcamp.com/album/povod-oh-e
video: https://youtu.be/Z9pgMo5Fgqc

PACINO
Pacino ze slezské Orlové mají s Povodím Ohře společných hned několik věcí: na kontě mají taktéž LP a sedmipalec a taktéž na Stoned To Death Records. Jejich deska Půl litru země v roce 2017 sklidila chválu kritiky a na nezávislé kytarové scéně se stala událostí. Na stage Kabinetu se vrátí také cca po roce. A stejně jako u Povodí, jejich letošní singl je snad ve všech ohledech ještě lepší než debut a potrvzuje schopnost kapely sypat ze sebe jeden hitový song za druhým. Texty songů Pacino pravidelně slyšíte zpívat i publikum a hřejivý sound kapely, který transformuje evropskou emo tradici do rokenrolové párty, strhne vaše srdce.
https://pacino.bandcamp.com/

ORIENT
Pražští Orient od začátku kráčejí po těch méně osvětlených a nebezpečnějších cestách. Jejich liquid kompozice s reverbovaným zvukem vás vtáhnou pod hladinu snových vizí a božské reminiscence v hukotu odjíždějícího metra. Po vydání debutové desky „V“ přibrala původní dvojice Lukáše Poláka a Tomáše Vondry (kteří působí také v kapelách Lavra, Tomáš Palucha nebo Bahratal) basačku a bubeníka a Orient se tak rozrostli na plnou kapelu. Čistě elektronické skladby nyní s páteří rytmické sekce proměňují svou podobu i strukturu a nikdy nevíte, kam vás zavedou příště. Psychedelie města v internetovém věku má jméno Orient.
https://orient.bandcamp.com/


Předprodej:
on-line http://bit.ly/2Ea2qGR
Fyzicky Indies, Poštovská 2
v cenových vlnách 160 / 180 / 220 + provize


Sledujte Kabinet MÚZ:
www.facebook.com/kabinetmuz
www.instagram.com/kabinet_muz
www.facebook.com/kabinetrecords

Začátek akce: 1. 2. 2020 20:00:00
Konec akce: 1. 2. 2020 23:55:00
Vstupenky
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce