POZITIVNÍ PSYCHOLOGIE

Akce Ostrava

Přednášky a kurzy
Další akce ve městě Ostrava

POZITIVNÍ PSYCHOLOGIE

Pozitivní psychologie v praxi inspirované Martinem E. P. Seligmanem

Nový zážitkový program trenéra a kouče Libora Vilíma.

Čeká nás zkoumání našeho prožívání úspěchu i neúspěchu z pohledu TRVÁNÍ V ČASE a PRONIKÁNÍ DO ŽIVOTA. S touto výbavou pak můžeme trénovat a zvyšovat naši ODOLNOST PŘI TRVALÉ NEGACI.

K čemu to vše může být dobré? Zpracovávání ne/ÚSPĚCHU a NEGACE výrazně ovlivňuje naše sebevědomí a životní sílu. Je to hodně práce, ale i pesimisté, kteří opravdu chtějí se mohou posouvat k optimismu. Na třech zážitkových setkáních získáte nástroje pro posun k většímu životnímu optimismu:

PRONIKÁNÍ NE/ÚSPĚCHŮ DO ŽIVOTA. To, jak proniká neúspěch a úspěch do všech našich životních rolí je druhá dovednost vědomého optimismu. Druhé setkání nám přinese zážitky a nástroje odpovídající na dvě další otázky zkušených optimistů: Jak zastavit pronikání bezmoci z neúspěchu do celého života? Jak vnímat úspěch jako snadno pronikající do života?

Dozvíte se, jak se zbavit zlozvyku pesimismu a nevzdávat se kvůli maličkostem.Dozvíte se, jak se zbavit zlozvyku pesimismu a nevzdávat se kvůli maličkostem.

Dokážete si konstruktivněji vysvětlit své chování a naučíte se jednat sami se sebou mnohem pozitivněji. Podaří se vám prolomit depresivní myšlenky, lépe využijete svého potenciálu, budete úspěšnější a spokojenější. Naznačí směry, kterými se lze dál ubírat. Získáte cennou inspiraci a užitečná praktická doporučení pro zvýšení své osobní pohody a spokojenosti, která můžete úspěšně využít ve svém osobním i profesním životě. Je nasnadě, že život není jen procházkou růžovou zahradou. Mnohdy nás vede i strmými stezkami a stinnými údolími, ze kterých však vždy máme šanci vystoupat opět na výsluní. Pozitivní psychologie vám nejen pomůže zorientovat se v tom, kam a s jakou výbavou kráčíte, ale může vám také posloužit jako rozcestník na životních křižovatkách, ukazující možnosti volby jiných tras.

290 KČ

09:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce