POZNEJTE VELKÁ VÍNA S UNIÍ ENOLOGŮ

Akce Praha

POZNEJTE VELKÁ VÍNA S UNIÍ ENOLOGŮ
Kultura, Setkání a srazy, Víno Pivo
Web organizátora:
www.unieenologu.cz
Další akce ve městě Praha

Ve středu 29. května v rámci doprovodného programu veletrhu Wine Prague 2019 představí zástupci Unie enologů vybraná velká vína, která uspěla v soutěži „Suchá vína online“.  Prezentace s názvem „Poznejte velká vína s Unií enologů“ se uskuteční od 14:00 do 16:30 hodin ve Velkém sále PVA EXPO PRAHA v Letňanech.

V rámci řízené degustace se představí 8 vzorků exkluzivních suchých bílých a červených vín z Moravy, která vzešla z hodnocení členů Unie enologů a byla zařazena do výběru stovky nejlepších suchých vín. Jedná se o vína z vinařství Sonberk, Nové vinařství, Michlovský a Mádl, Domaine Eisgrub Vinné sklepy Lednice, Rodinné vinařství Jedlička, Ing. Miroslav Volařík, Ing. Petr Bíza. Zastoupeno bude i víno, které je stávajícím držitelem nejvyššího počtu bodů v soutěži Suchá vína online - Pinot Noir, výběr z hroznů z roku 2011 z vinařství Vinselekt Michlovský. 

Kromě prezentace těchto vín a soutěže „Suchá vína online“ představí zakladatelé a zástupci Unie enologů její poslání a principy činnosti toho spolku.

Registrace na degustaci je možná na info@unieenologu.cz

 

O Unii enologů České republiky, z.s.

Unie byla založena v roce 2014 zakládající pěticí členů: Milošem Michlovským,  Františkem Mádlem, Petrem Ptáčkem, Markem Petrjánošem a Mojmírem Baroňem, který je předsedou spolku.  K dnešnímu dni má 42 členů. Cílem Unie enologů je sdružovat enology působící v České republice, organizovat odborné semináře k podpoře výzkumu a vzdělávání svých členů v oblasti vinohradnictvím, enologie, vinařství, zajišťovat osvětu pro vinařskou a vinohradnickou veřejnost, podporovat spolupráci s ostatními vinařskými organizacemi.

 

Více informací na www.unieenologu.cz a www.suchavinaonline.cz

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Mladí ladí jazz Open Air
Karlovo náměstí, Praha
Co jsem: tělo, mysl nebo duch?
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha
Smrtijedský ples
Na chobotě 125/2b, Praha, Praha
Elementálové, duchové přírody
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha
Filozofie pro život
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha
Mladí ladí jazz Open Air
Karlovo náměstí, Praha