Prague International Food Festival 2019

Akce Praha

Prague International Food Festival 2019
Festivaly, Vaření, Gastronomie
Další akce ve městě Praha

Prague International Food Festival

Pojďte s námi, provedeme Vás kaleidoskopem kultury, tance, umění, chutí, vůní a tradičních specialit z celého světa za jediný den, bez jediného přeletu.

Budete mít příležitost ochutnat průřez toho nejtypičtějšího z celé Evropy, amerického kontinentu a Asie. K tomu dostanete ochutnávku hudebních a tanečních vystoupení a samozřejmostí je bohaté vyžití pro děti.

Letem světem za jediný den 

Budeme Vám vyprávět příběh typický pro jednotlivé části světa.
S úsměvem na tváři vstupte do areálu festivalu a buďte jen připraveni být součástí jedinečného zážitku. Pozorně se dívejte kolem sebe. Jednotlivé vlajky symbolizují daný kontinent a jednotlivé země. V jednu chvíli budete mít v ruce kousek pizzy v "Malé Itálii" a za okamžik si vychutnáte čerstvě usmažený bramborák nebo Thajské nudle Pad Thai. Malou procházkou na festivalu projdete letem světem za pár hodin a bude z čeho vybírat.
Centrem festivalu bude pódium, kde Vás osloví podmanivá hudba, jako je například mexické Mariachi, francouzský chanson, cimbálová hudba nebo taneční vystoupení v rytmu samby či třeba módní přehlídka.

Vy jste na PIFF 2019 a všude se něco děje.

Cooking Shows - ti nejlepší šéfkuchaři z daných restaurací Vám na pódiu představí své umění. Naučte se připravit to nejlepší sushi nebo házet pizzu, soutěžit, kdo sní rychleji hamburger. Animátor pobaví Vaše děti při dětské show.

Na festivalu se nikdo nenudí, protože nabízíme bohatý interaktivní program pro všechny věkové kategorie. Ochutnejte skvělé jídlo, vychutnejte si živou hudbu a užívejte si se svými dětmi nebo přáteli.

Prague International Food Festival“ pořádáme v termínech 11. - 13 října 2019 nádherném prostředí Žlutých lázní, Praha 4 přímo na břehu Vltavy.

Vstupné:
Více informací již brzy!

11. 10. v 14:00 až 13. 10. v 20:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce