PRAŽSKÝ MULTY FEST NABÍDNE RŮZNÉ HUDEBNÍ STYLY

Akce Praha

PRAŽSKÝ MULTY FEST NABÍDNE RŮZNÉ HUDEBNÍ STYLY
Koncerty, Kultura
Další akce ve městě Praha

V sobotu 2. června se na Střeleckém ostrově již podruhé koná multižánrový hudební festival především pro mladé. Akci pořádá radní pro kulturu a sport MČ Praha 1 Filip Kračman. Uskuteční se od 15:00 hodin a vstup je zdarma.

V centru Prahy se tak potkají různé hudební styly jako je POP – PUNK, INDIE – POP, CROSSOVER nebo PUNK – ROCK od českých skupin Jamaron, The Hills, Náhodný výběr, ale vystoupí zde i úspěšná slovenská rocková hudební skupina z Nitry, Zoči Voči. 

Na své si přijdou také milovníci RAPU a BEAT BOXU. Royal Duckerz předvedou skvělou improvizovanou show ke konci večera. Vystoupí i mistr Slovenska v BEATBOXU 2017 Shoter beatbox.

„Kromě hudební produkce máme pro návštěvníky akce připravený též bohatý hudební program. Po celou dobu si například mohou vyzkoušet bubenický workshop od Carton Cajon“, říká pořadatel akce Filip Kračman.

Součástí doprovodného programu Multy festu je fotografická výstava "Radostná nejistota aneb tajemství barmské transformace", kterou Jiří Pasz vytvořil pro Amnesty International. Výjimečný projekt představuje neotřelý a překvapivý pohled na zemi, která je známá spíše zlatými pagodami a střelbou do demonstrantů a kromě svědectví o rodících se sub-kulturách (pankáči, grafiťáci, skejťáci) je Radostná nejistota i o paralelách mezi českou a barmskou transformací a poskytuje zajímavé zrcadlo.

Akce Multy fest se uskuteční v sobotu 2. června od 15:00 do 21:30 hodin. Více informací najdete na Facebooku www.facebook.com/praha1cz. 

 

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce