Přednáška: Expediční jachting: Tomáš Kůdela

Akce Ostrava

Přednáška: Expediční jachting: Tomáš Kůdela
Přednášky a kurzy
Další akce ve městě Ostrava
Podrobnější informace: info@tomaskudela.cz

Oceán, plachetnice zmítající se ve vlnách a zenový rytmus dne a noci. Osm členů posádky a jedno mimino na cestě na Kapverdy. Lidé, kteří byli poprvé v životě na moři a poznali, jaké to je ušetřit spoustu zásob nebo několik dní nesundat z nohou holínky.

 

Co je vlastně expediční jachting? A musíme kvůli němu do Afriky? Opravdu jde plout i s malými dětmi? Na tyto a mnohé další otázky Vám odpoví jachtařský instruktor a dobrodruh Tomáš Kůdela, se kterým se mimo jiné podíváte na výbuch sopky nebo si z bezprostřední blízkosti prohlédnete velrybu. Více informací o přednášejícím naleznete na www.tomaskudela.cz.

 

Kdo nemá odvahu rovnou zakusit jachting s trochou adrenalinu na vlastní kůži, ale zajímalo by ho, jak se na jachtě cestuje a vlastně i žije, jak se lidé cítí, když nemají pevnou půdu pod nohama, může ve středu 11.ledna 2023 v 18:00 hod. v Baru 2T02 Ostrava navštívit Tomášovu přednášku. Vstupné je 50 korun.

Adresa na předprodej: https://www.smsticket.cz/vstupenky/31930-expedicni-jachting

 

Malou ochutnávku najdete na www.tomaskudela.cz/prednasky_anotace.php#expedicni

 

 

Tomáš Kůdela vystudoval elektrotechniku, ale vždy ho lákalo dobrodružství a neznámo. A tak si udělal kapitánské zkoušky, pořídil si loď a plní si svůj námořnický sen – posledních 17 let se věnuje expedičnímu jachtingu. Na plavby vyráží sám, nebo s posádkou, kterou zároveň zaučuje v řízení lodi. Informace o přednášejícím naleznete na  www.tomaskudela.cz.

 

Jméno organizátora: Martina Makovičková
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
ReFashanda 2024
Černá louka, Ostrava
ReFashanda 2024
Černá louka, Ostrava
Elementálové, duchové přírody
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha
Karma
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha
Filozofie pro život
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha