Přednáška: Norsko: ztraceni mezi fjordy: Tomáš Kůdela

Akce Most

Přednáška: Norsko: ztraceni mezi fjordy: Tomáš Kůdela
Kultura, Přednášky a kurzy
Další akce ve městě Most
Podrobnější informace: info@tomaskudela.cz

Sychravé počasí, tříštící se vlny a silný vítr. Tak nás vítá severní Atlantik. Zklidní se teprve v hlubokých tmavě modrých fjordech, kde plachetnice pomalu proplouvá mezi útesy a domečky rozsetými po pobřeží. Dronem zachycuji divokou přírodu a trnu hrůzou, aby opět nechtěl přistát na hladině. Norskou přírodu nevydržíme jenom pozorovat z paluby. Vydáváme se do hor, kde některé úseky připomínají nezajištěnou ferratu. Dokážeme se přes sněhová pole vrátit zpět? Co když se vydáte na čtyřhodinovou procházku a místo ní vás čeká třináct hodin „vysokohorského jachtingu“? Spatřete Norsko novýma očima.

 

Přednáška se uskuteční 12.10.2021 v 17 hodin v Městské knihovně Most. Vstupné je 50 Kč, pro čtenáře knihovny jsou přednášky zdarma.

 

Tomáš Kůdela vystudoval elektrotechniku, ale vždy ho lákalo dobrodružství a neznámo. A tak si udělal kapitánské zkoušky, pořídil si loď a plní si svůj námořnický sen – posledních 17 let se věnuje expedičnímu jachtingu. Na plavby vyráží sám, nebo s posádkou, kterou zároveň zaučuje v řízení lodi. Informace o přednášejícím naleznete na www.tomaskudela.cz.
Jméno organizátora: Martina Makovičková
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce