Přednáška o Mayském poselství

Akce Praha

Přednáška o Mayském poselství
Přednášky a kurzy
Web organizátora:
www.latin-art.com
Další akce ve městě Praha

Přednáška o Mayském poselství / Conferencia del legado Maya

-Español deslizar hacia abajo-
(cz)
Adriana Tata Rojas je Mayská šamanská žena a duchovní průvodkyně která nás provede mayským poselstvím, jeho vlivem a využití v současnosti. Její cestu začala před více než 20 lety, které součástí byla pouť více jako 300 kilometrů v hlubinách džungle, kde objevila sílu která sídlí v každé bytosti. Byla zasvěcena stařešinou Klanu Orlů, knězy a dědečky Tzutujiles z Klanu Tzotz a s babičkami kteří ji předali poznání Posvátné ženy.

“ …jedno z nejznámějších a nejdůležitějších dědictví Mayů se zakládá na mnoho různorodých kalendářích.Poukazují nám na úplně odlišný pohled na život: společnost ve které každá bytost má výjimečnou a důležitou role a je respektována pro její podstatu.Mayské vědomí je naživu, a může se stát jedno z podstatných opor pro lidstvo během transformace kterou v současnosti prochází.”

Je také zakladatelkou a zprostředkovatelkou IXBE, ve kterém organizuje pobyty se ženami z celého světa aby se znovu spojili se svojí ženskou energií a vědomím ženstva IX-BE.

Aktuálně má přednášky a semináře ve Švýcarsku, Itálií, Španělsku, Polsku a Srbsku.Více informací o ní a jeji aktivitách najedete na její stránce Dance of Mayan Energies

Simultánní tlumočení ze španělštiny do slovenštiny bude zabezpečeno.

VSTUP ZDARMA

Prosíme o potvrzení účasti na stránce eventu, nebo kontakovaním Marie na mayagalya.seminar@gmail.com

Těšíme se na vás! Maltiox.

(es)
Adriana Tata Rojas, es una Mujer Chamán y guía espiritual maya que va a compartir el legado Maya y su impacto en la actualidad con nosotros. Adquirió su conocimiento en el Camino Maya, que comenzó a recorrer hace más de 20 años. Fue iniciada también en la tradición amazónica en una extraordinaria travesía de más de 300 kilómetros recorridos a pie en las profundidades de la selva, en la que descubrió la fortaleza que habita en el interior de cada ser.
Parte de su camino ha sido poder recibir enseñanzas con ancianos del Clan del Águila, con sacerdotes y abuelos Tzutujiles del clan del Tzotz y con diferentes abuelas que han apoyado su camino, al transmitirle el conocimiento Sagrado de la Mujer.

“…uno de los mayores legados, se centra en los diversos calendarios desarrollados, que nos muestran una perspectiva totalmente diferente de vida: una sociedad en donde cada ser tiene un papel fundamental y es respetado por su esencia. El conocimiento maya está vivo y puede convertirse en uno de los pilares fundamentales para apoyar los procesos de transformación que la humanidad está atravesando .”

Es también fundadora y facilitadora de IXBE, en donde organiza retiros con mujeres de todo el mundo para trabajar en el proceso de reconexión con la energía y consciencia femenina IX-BE.

Actualmente da conferencias y seminarios en Suiza, Italia, España,Polonia y Serbia.Más información sobre Adriana y sus actividades en Dance of Mayan Energies

ENTRADA GRATUITA

Porfavor de confirmar su presencia através de la página del evento o de contactar a María en mayagalya.seminar@gmail.com

Los esperamos! Maltiox.

Místo konání akce: Latin Art Gallery, Jungmannova 3, Praha 1, Praha
Datum začátku akce: 23. Března 2018 18:00
Datum ukončení akce: 23. Března 2018 19:30
Pravděpodobné souřadnice: 50.0796N 14.422E

Případné změny si prověřte na webu akce Přednáška o Mayském poselství / Conferencia del legado Maya

Jméno organizátora: Centro Checo Latino en Praga
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Co jsem: tělo, mysl nebo duch?
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha
Co jsem: tělo, mysl nebo duch?
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha