Přednáška: Z hlubin oceánu na Azorské ostrovy: Tomáš Kůdela

Akce Vamberk

Přednáška: Z hlubin oceánu na Azorské ostrovy: Tomáš Kůdela
Kultura, Přednášky a kurzy
Další akce ve městě Vamberk
Podrobnější informace: info@tomaskudela.cz

Azorské ostrovy jsou považovány za pozůstatky bájné Atlantidy. A pokud je na tom špetka pravdy, pověsti o ní nelžou. Sopečné ostrovy s množstvím bujné vegetace, jeskyň, kráterů i horkých pramenů Vás uchvátí. Až tam zjistíte, kolik existuje odstínů zelené, a nebudete se moci vynadívat na kouzelná smaragdová jezera.

 

A co víc, na plachetnici budete mít všechny ostrovy jako na dlani. Při naší plavbě mezi Azory jsme jich z devíti navštívili sedm, podívali se na nejvyšší vrchol Portugalska a koupali se v lávových zátokách. Chcete s námi také zažít nezapomenutelná dobrodružství? Nastupte na palubu, vyplouváme!

 

Přednáška se uskuteční ve čtvrtek 3. listopadu 2022 od 17:30 v Městské knihovně Vamberk. Vstupné je 50 Kč. Rezervace na telefonu 777 484 203 nebo na mailu: knihovna.dospeli@vamberk.cz

 

Tomáš Kůdela vystudoval elektrotechniku, ale vždy ho lákalo dobrodružství a neznámo. A tak si udělal kapitánské zkoušky, pořídil si loď a plní si svůj námořnický sen – posledních 20 let se věnuje expedičnímu jachtingu. Na plavby vyráží sám, nebo s posádkou, kterou zároveň zaučuje v řízení lodi. Informace o přednášejícím naleznete na  www.tomaskudela.cz.

Jméno organizátora: Martina Kůdelová
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
M4 Smetanova Libuše II
Divadlo Jiřího Myrona, Ostrava