Příbramský country folk movember festival

Akce Příbram

Příbramský country folk movember festival
Festivaly
Další akce ve městě Příbram

Příbramský country folk movember festival

Měsíc listopad je každoročně zasvěcen péči o mužské zdraví pod hlavičkou hnutí Movember. Ve spolupráci s organizací Muži Proti Rakovině se letos Příbram historicky poprvé k této akci přidává uspořádáním nultého ročníku hudebního country folk festivalu Příbramský Movember Fest. Vystoupí: Nebezemě, Sousedé, Bylo nás šest, Jana Hejkrlíková s kapelou MY, Petr Vašina s Míšou Mádlovou, Jirka Hejnic s Michalem Filinou, Knírek, Vrámci Možností. Vipytá čtvyřka, Nikol Fišerová, Magdalena Trajerová. Zatančí nám příbramská taneční skupina pod vedením Evy Koňasové Zářící Ženy
„Když si necháte narůst knír, zachráníte bráchu“ říkáme letos v listopadu. Měsíci, který byl ve jménu myšlenky ochrany mužského zdraví přejmenován na Movember.

I když se Movember zabývá závažnými tématy, jakými jsou rakovina prostaty, rakovina varlat nebo prevence duševního zdraví a sebevražd, rozhlodli jsme se v Příbrami podpořit toto hnutí vesele nultým ročníkem benefičního hudebního festivalu. A byli bychom rádi, kdyby takto začalala tradice zvaná Příbramský Movember Fest.

Začátek akce: 30. 11. 2019 13:00:00
Konec akce: 30. 11. 2019 23:00:00
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Jinecké slavnosti
areál Huti Barbora, Jince
VÍTÁNÍ JARA 2024
Club Kino, Černošice
Velká Morava Fest 2024
Park Michalov, Přerov
FESTIVAL PIVA PRACHATICE 2024
Velké náměstí, Prachatice
SUMMER SANTOS FEST 2023
Ostrov Santos, Sušice