PŘIPRAVTE SE NA JARO!

Akce Praha

Jiné akce, Přednášky a kurzy, Zábava, párty
Další akce ve městě Praha
Podrobnější informace: Adam Chyška, adam.chyska@ogilvy.com, +420 739 220 207

Nenechte si ujít právě jarní slevovou akci právě u nás s oblíbenou slevovou knížkou a s bohatým doprovodným programem.

Slevová knížka a další výhody, 19.–22. 3.

Slevy ve výši 20 % a více nabídne v termínu od 19. do 22. března téměř 70 zapojených prodejců. Zdaleka ale nepůjde jen o prodejce módy. Seznam všech zapojených obchodů a jejich akční nabídku naleznete od 8. března na odkazu https://www.centrumcernymost.cz/. Samotná slevová knížka bude od 13. března k vyzvednutí na Infostánku, u hostesek a v elektronické podobě pak i zde na webu Centra či v aplikaci Portmonka. Pro Vaše maximální pohodlí a přehlednost budou zapojené obchody po dobu konání akce navíc označeny speciální výstrčí.

Ve slevové knížce naleznete mimo jiné i kupón na 1 hodinu hlídání dětí v dětském koutku Time Out zdarma. Ani to ale není vše… Pro všechny členy věrnostního programu, kteří v termínu platnosti slevové knížky nakoupí za více než 500 Kč, máme navíc připraven dárek.

Doprovodný program, 21.–22. 3., 10.00–18.00

Na víkend 21. a 22. března pro vás chystáme bohatý doprovodný program, který je pro členy věrnostního programu zcela zdarma. Těšit se můžete na módní styling, výživové poradenství, líčení, dekoraci nehtů, ale i lahodné nápoje, květinové workshopy, DJ a spousty dárků.

S volbou nejvhodnějšího outfitu pomůže stylistka Centra Černý Most Bára Havlíková s kolegyní Julií Silajdžić. V jejich stylingovém koutku na Central Plaza se budete moci poradit o tom, co právě letí a co by vám v šatníku nemělo určitě chybět. Jedna ze stylistek pak bude vždy zdarma k dispozici na půlhodinový společný nákup.

Novinkou letošního roku je nabídka konzultací s výživovou poradkyní Helenou Takačovou Šnajdrovou pro členy věrnostního programu. O víkendu zde představí své služby krátkými workshopy a k ochutnání nabídne výběr ze zdravých dobrot. Podle očekávání a preferencí jednotlivých zájemců dokáže Helena poradit s vyvážením běžné diety, jídelníček ale pomůže sestavit i zákazníkům dodržujícím různá stravovací omezení.

Kromě osvědčeného poradenství jistě přijde vhod i profesionální líčení anebo zdobení a úprava nehtů s Art Nails. Pro tu správnou jarní atmosféru, kterou si můžete odnést i domů, navštivte určitě i květinový workshop a ochutnejte lahodné jarní limonády.

Na výše vyjmenované akce se můžete rezervovat přímo na místě u hostesek a jsou zdarma pro členy věrnostního programu. Registrace je možná https://www.centrumcernymost.cz/.

Přineste své staré oblečení

Pro ty, kteří svůj šatník na jaře obmění za nové kousky a chtějí své staré oblečení dát „do oběhu“, bude připravený na Central Plaza speciální kontejner od společnosti POTEX. Recyklujme společně textil a dejme mu druhou šanci. Více o společnosti na www.recyklujmetextil.cz.

Jméno organizátora: Centrum Černý Most, Adam Chyška
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Karma
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha
PRIDANÉ - SIMONA V LUCERNE
Lucerna - Velký sál, Praha
MAXIM GALKIN
Obecní dům, Praha
Smrtijedský ples
Na chobotě 125/2b, Praha, Praha
CAVEMAN
Divadlo U Hasičů, Praha