Přístav 20 let

Akce Brno

Přístav 20 let
Koncerty
Další akce ve městě Brno

Přístav 20 let

Hudební skupina Přístav z Brna patří ke stálým tvářím nastupující generace v žánru trampské a folkové hudby. Věnují se akustické hudbě v žánru folkové a tramské muziky. Diváckou úspěšnost dokazují hraním na prestižních folkových festivalech a účinkováním v rádiích a televizi, hraním s Pavlem Lohonkou Žalmanem nebo Romanem Horkým. Jsou držitelé mnoha ocenění v oblasti folkové a trampské muziky, z nichž nejvýraznější je zisk Porty, celkem 8x včetně jedné slovenské. V roce 2001 vyšlo debutové album s názvem Prašná cesta (Good day records), druhé CD s názvem Papírový drak v roce 2008 (Agentura Poutníci). Mezi tím vyšly jejich písně na mnoha trampských a folkových kompilacích (Volání větru, Porta 50 let apod.). V roce 2017 vydávají své třetí CD s názvem PřiHrátky.
Informace o koncertě jako takovém: Výroční koncert u příležitosti 20 let brněnské kapely Přístav. Koncert bude pomyslným milníkem existence kapely – a to jak velikostí akce, tak i konceptem - všechny tři kapely (Přístav, Marien, EpydeMye) poprvé vystoupí na jedné akci v jeden den). Přístav zavzpomíná na tvorbu z minulých let, ale také představí nové písničky, mezi kterými pokřtí novou píseň pro přátelské vinařství J. Stávek z Němčiček. Těšit se můžete na spoustu drobných radostí a překvapení, které pro Vás kapela Přístav chystá - zajímaví hosté jsou samozřejmostí ;-)

Ceny vstupenek:
250,- v předprodeji a 280,- na místě ZTP a ZTP/P mají vstupenku za 200,- v předprodeji a na místě za 220,- Děti do 150 cm vstup zdarma Přeprodej bude spuštěna na SMS Ticket. Dále u Kudrny a přes stránky www.kapelapristav.cz.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce