Projekce z jiného světa - mystická a posvátná země Indie

Akce Zliv

Projekce z jiného světa - mystická a posvátná země Indie
Kino
Web organizátora:
kdzliv.cz
Další akce ve městě Zliv

Projekce z jiného světa - mystická a posvátná země Indie

Vstup: 50Kč

Člověk si hned řekne, proč zrovna objevovat krásy této země. Mnozí mají velké předsudky a třeba se i bojí, u mě o Indii uslyšíte vyprávět vždy jen v dobrém, Indie mi doslova změnila můj profesní i osobní život.

Když jsem byl malý kluk, rád jsem se díval na animovaný seriál Willy Fog na cestě kolem světa, panečku to bylo dobrodružství, už tehdy jsem si řekl, že tuhle zemi chci navštívit. Poprvé se mi této pocty dostalo v roce 2014, kdy jsem ve svých třiceti letech procházel transformační změnou a dostalo se mi velkého daru, jako jsou knihovny palmových listů, je to kulturní bohatství a dědictví této země. Vydal jsem se do jižní Indie, do státu Tamilnadu, poznal jsem úplně jinak smýšlící obyvatele, kteří mi v jejich podmínkách nabídli vše, co bylo možné. Tak mírumilovní a láskyplní lidé mě svým chováním natolik dostali, že jsem si v této zemi získal mnoho přátel.

V současné době se do Indie chystám v měsících únor a listopad, to je podnebí pro evropana z hlediska počasí nejlepší. Jaké krásy Indie nabízí se dozvíte z mých přednášek, krom knihoven palmových listů se tu také nachází přibližně na 3 tisíce chrámů starých několik tisíc let a spousta dochovalých památek.
Pojďte se se mnou podívat na jejich krásu, zve Vás osobně cestovatel Radek Bulant.

Místo konání akce: KD Zliv, Dolní náměstí 585, Zliv
Datum začátku akce: 5. Února 2018 18:00
Datum ukončení akce: 5. Února 2018 20:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.0641N 14.3681E

Případné změny si prověřte na webu akce Projekce z jiného světa - mystická a posvátná země Indie

Jméno organizátora: KD Zliv
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Žádná akce.