Prosecco & Food Festival 2020

Akce Praha

Prosecco & Food Festival 2020
Festivaly, Vaření, Gastronomie
Další akce ve městě Praha

Prosecco & Food Festival - 4. ročník - Riegrovy Sady

Prosecco & Food Festival (4. ročník)
 Riegrovy sady, Vinohrady, Praha 2
(English text below)
▬▬▬
Prosecco je stále trendy! Uspokojte svoji touhu po tomto unikátním nápoji, ale nezapomeňte, že nejlepší prosecco je to, které si můžeš vychutnat s přáteli. Již tradiční festival se koná v pátek 28. a v sobotu 29. 8. 2020. Nově je akce umístěna do nádherného prostředí Riegrových sadů Praha 2, Vinohrady.

U stánkových prodejců najdete nejen průřez široké nabídky všech značek prosecca na našem trhu, ale i šumivá vína z Itálie a Čech. Street Food prodejci nachystali pestré menu tradičních specialit z celého světa, ale i rozličné novinky, které už jsou, nebo možná po festivalu budou trendy, stejně jako prosecco.

Pozitivní novinkou pro vás je i to, že na akci je vstup zdarma! Vy se tak můžete pohybovat volně po celém parku a užít si například nádhernou a jedinečnou vyhlídku na Prahu. Prosecco a festival s ním je totiž slavností bez hranic.

Sklenku na prosecco si zakoupíte na festival v ceně 150 Kč včetně welcome drink.

Co by bylo prosecco bez Vás? Ano?! Teprve s Vámi, v harmonii s chutí a vůní výtečného jídla, potkávání se s přáteli a skvělou atmosférou, je prosecco životním stylem a Vy jste jeho neodmyslitelnou součástí.
▬▬▬
Pátek 28.8. od 15:00 do 22:00
Sobota 29.8. od 12:00 do 22:00

Tento festival je především o PROSECCU, ale skladbu Street Food a doprovodný program budeme průběžně zveřejňovat
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce