Punch Brothers – Struny podzimu

Akce Praha

Punch Brothers – Struny podzimu
Koncerty
Další akce ve městě Praha

Punch Brothers – Struny podzimu

Chris Thile se vrací na Struny podzimu, aby nás se svou domovskou kapelou vtáhl do unikátního světa bluegrassu pro 21. století. Jednotliví členové Punch Brothers jsou nedostižnými mistry svých nástrojů a společně posouvají hranice všech žánrů, jichž se dotknou – country, jazzu i klasické hudby.

Punch Brothers stojí na tradičním a léty prověřeném obsazení bluegrassového kvinteta, stejně jako z tradice žánru vycházejících dokonale sezpívaných vícehlasů v „hardcore“ stylu. Hudba tomu ale často rafinovaně neodpovídá. Jejich kompozice mnohdy opouštějí tradiční písňovou formu a styl, nástroje jsou využívány netradičním způsobem a jejich kombinace přináší nové a nevyzkoušené barvy. Styl kapely bývá označován jako „bluegrassová instrumentace ve strukturách soudobé klasické hudby“ nebo jako „americká country-klasická komorní hudba“. Časopis American Songwriter jej označil za „bluegrass pro 21. století“.

Koncerty Punch Brothers vynikají strhující energií, živelností, využíváním extrémních dynamických skoků a dokonalou souhrou.

Cena od 700 Kč
do 2600 Kč

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
ANNA K
Forum Karlín, Praha
Mig 21
Lucerna Music Bar, Praha
Leoš Mareš
Kongresové centrum Praha, Praha
MÍŠA RŮŽIČKOVÁ: MINIDISKO PRO PRINCE A PRINCEZNY
Kulturní centrum Novodvorská, Novodvorská 1013/151, Praha 4, Praha