QUEEN SHOW, starring Marc Martel

Akce Praha

QUEEN SHOW, starring Marc Martel
Koncerty
Další akce ve městě Praha

QUEEN SHOW, starring Marc Martel

QUEEN SHOW, starring Marc Martel - Show Must Go On
Hudba a show Queen skutečně pokračuje, v hrdle ohromujícího vokálního dvojníka Freddieho Mercuryho, kterým je Marc Martel. Kanadský zpěvák přijede do Prahy s programem CELEBRATION OF QUEEN - TRIBUTE SHOW. Díky jeho talentu si můžeme naživo vychutnat hity britských rockových legend. Marc, jenž má vláštní hlasovou podobnost s Freddiem Mercurym, již koncertoval ve více než 35 zemích a na Youtube/Facebook jej sleduje přes 350 milionů lidí.

MARTEL AND "BOHEMIAN RHAPSODY"
Marc Martel svým hlasem umožnil vznik nejvýdělečnějšího hudebního životopisného filmu o hudbě a životě Queen. Ve snímku kromě archivních nahrávek zesnulého frontmana zní právě hlas Marca Martela. Producent filmu Graham King přiznal, že bez Marca by film prostě nevznikl. Marc Martel je jedinečný fenomén, opravdu nejen zpívá jako Freddie, vystihuje jeho způsob chování, vokální intonace, ale také vypadá jako sólista Queen. Ne nadarmo kritici nazývají Martela Mercuryho reinkarnací.

HUDBA GUEEN NA PÓDIU FÓRA KARLÍN
Marc Martel vystoupí v ikonických hitech jako: Somebody to Love, Bohemian Rhapsody, Radio Ga Ga a samozřejmě The Show Must Go On. Přijďte a staňte se součástí jedné z nejlepších show Queen tribute na světě.

19:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce