Queenie – Queen tribute band

Akce Plzeň

Koncerty
Další akce ve městě Plzeň

Queenie – Queen tribute band

Kapela Queenie vyslyšela přání svých fanoušků a přidává další koncert v plzeňském KD Šeříková, který v květnu beznadějně vyprodala. Druhé vystoupení se uskuteční 30. prosince, je tedy ideálním tipem na vánoční dárek.

Česká kapela, jež s repertoárem Queen zažila i světová pódia. Queenie je jednoznačně nejlepším českým tributem této britské legendy a zároveň patří mezi nejlepší tribute projekty této kapely na světě. Svůj program označuje jako koncertní divadlo, čímž se odlišuje od mnoha ostatních kapel revivalového typu.
Zároveň se může pochlubit světovými úspěchy. Po celé Evropě vyprodává známé kulturní stánky jako Palau de la musica Catalana v Barceloně, stockholmský klub Tyrol či univerzitní halu ve švédské Uppsale (poslední rocková skupina, která tam koncertovala, byli před 46 lety Led Zeppelin). Zahráli i na oficiálních oslavách narozenin britské královny Alžběty II. Významné pro ně bylo také pozvání od osobního asistenta Freddieho Mercuryho Petera Freestona na jedno z největších setkání fanoušků Queen ve švýcarském Montreaux. Tam vystoupili coby hlavní kapela dokonce opakovaně. Nejnovějším významným počinem bylo obsazení kapely do muzikálu Freddie uváděného v Divadle Radka Brzobohatého. Hlavní roli ztvárnil frontman Michael Kluch, který je i úspěšným muzikálovým hercem (muzikály Touha, Rent...) A tato zkušenostmi i úspěchy ověnčená kapela přijíždí nyní do Plzně. Zastavte se i vy 30. prosince v KD Šeříková a vezměte s sebou i svoje dospívající ratolesti, ve kterých se díky současnému všeobecnému většímu zájmu o Queen možná probudila zvědavost.

Cena v předprodeji: 550,-

Vstup od: 18:00
Start: 19:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
David Koller
Měšťanská beseda, Plzeň
LORD OF THE DANCE 2024
LOGSPEED CZ Aréna, Plzeň
THE BACKBEAT BEATLES (UK)
Měšťanská beseda, Plzeň