Race Day Sosnová

Akce Sosnová

Race Day Sosnová
Auto Moto
Další akce ve městě Sosnová

Race Day Sosnová

Tak jsme se v dubnu rozehřáli a prý ještě nemáte dost. Takže znovu sypačka a fantastický burgry BosS BurgerS

Pokud se chcete něco naučit, dozvědět, na místě budou naše osvědčená dvojka Jiří Kalista a Jakub Rejlek k individuálnímu koučinku, který je nutný rezervovat samostatně.

Maximální kapacita na trati: 10 vozů

Maximální počet vozů: 20

Časy:
Dopoledne: 9:00 – 12:00
Odpoledne: 13:00 – 17:00
Celý den: 9:00 - 17:00 (pauza 12-13)

Další informace jako registrace koučinku a cokoliv dalšího co vás napadne na: adam@raceday.cz

Samozřejmostí je profi foto od našeho dvorního fotografa. Po předchozí domluvě, jsme schopni zajistit individuální focení vás a vašeho vozu. V případě zájmu nás kontaktujte na info@raceday.cz

REZERVACE NA WEBU: https://www.raceday.cz/akce/race-day-sosnova-3/

Sebou přivezeme luxusní dlabanec! Kluci a holky z BosS BurgerS se postarají o to, abychom měli co jíst a pít. Checkujte je na jejich fb. Chutná to stejně jak to vypadá :-)

Ceník
Dopoledne: 2 200 Kč
Odpoledne: 3 000 Kč
Celý den: 4 700 Kč

Podmínky rezervace a storna.
Po provedení rezervace obdrží účastník údaje k platbě. Rezervaci je nutno uhradit do pěti dnů. V opačném případě rezervace propadá.

!!! DŮLEŽITÉ !!!
Vyhrazujeme si právo odmítnout jakéhokoliv účastníka bez udání důvodu. Vzhledem k atmosféře a duchu našich akcí, které se zásadně odlišují přístupem, zpravidla nedovolujeme účast externích instruktorů, koučů. Pokud má někdo z účastníků potřebu pronajímat sedadlo spolujezdce za úplatu, nechť nás kontaktuje pro individuální podmínky. Na Race Day akcích se všichni většinou známe a jen díky tomu nás to všechny baví. Pouštíme mezi sebe i nové lidi, ale pod jedním pravidlem: u nás slovo chlapa a podání ruky pořád ještě něco znamená. Porušíš = končíš. Jsme otevřeni všem myšlenkám. Pokud ted máte v plánu něco u nás vymýšlet, nedělejte to pokoutně, zvednemte telefon a zavolejte
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce