Rafting na Ostravici

Akce Ostravice

Rafting na Ostravici
Akce pro děti, Sportovní akce
Další akce ve městě Ostravice

Rafting na Ostravici (30. 3. – 1, 4,)

Rafting na Ostravici
30. 3. – 1. 4. 2018

Lyžařská sezóna je definitivně u konce, poslední zbytky sněhu se drží na vrcholkách hor, za dveřmi Velikonoce... Nejvyšší čas zahájit vodáckou sezónu. My tradičně zahajujeme jarní Ostravicí. Jedná se o 11 km poctivé WW II alpského typu, s nespočtem peřejí, sjízdných stupňů a jiných lákadel. U obce Ostravice se nachází chráněný útvar Peřeje s obtížností WW IV-V, toto místo však bezpečně přeneseme. Pro méně zdatné nabízíme místo na raftech řízených zkušeným kormidelníkem, pro pokročilé je možnost splutí na dvojmístné samovylévací kánoi. Samozřejmou součástí je zajištěné ubytování na chatě v Čeladné, posezení u kytary, pohodová parta lidí a vyhlášený mandarinkový svařák připravený z našich zásob pro vás.

Program akce:
Pátek – sraz u chaty, grilování, volná zábava (hudební nástroje a jiné způsobovače zábavy jsou vítány)
Sobota – splutí řeky, pokračování předchozí večer započaté zábavy
Neděle – splutí řeky, ukončení akce (pro zájemce rychlokurz pletení mrskaček s následným vyzkoušením na přítomných vodačkách)

Doprava:
Vlastní nebo námi zajištěná na trase Havířov – Frýdek-Místek (Ostrava dle domluvy).

Ubytování:
Námi zajištěné na chatě turistického typu na matracích na Čeladné

Příspěvek účastníka u přihlášení:
890 Kč

Dotovaný příspěvek 50% pro zaměstnance spolupracujících společností:
445 Kč

Přihlásit se můžete zde:
http://bit.ly/2FC0LZP

Příspěvek zahrnuje:
bezedný kelímek mandarinkového svařáku, ubytování na chatě, místo na lodi, pádlo, vestu, neoprén, vodáckou bundu, helmu, poplatek za splutí v případě naší dopravy, společný voděodolný vak, instruktáž techniky jízdy, svoz suchých věcí do cíle plavby, doprovod instruktorů vodní turistiky a raftingu a skvělou zábavu.

Část příspěvku účastníka bude použitý na akce pro děti, mládež a postižené osoby formou podpory sportovních akcí a prožitkových kurzů první pomoci. Znáte organizaci, kterou máme podpořit? Napište nám!

Příspěvek nezahrnuje:
dopravu (lze zajistit za 300 Kč), parkovné a poplatek za splutí v případě využití vlastní dopravy.

Příspěvek za samotné splutí na jeden den (libovolně sobota nebo neděle): 500 Kč

Další možnosti: Lze s námi vyrazit i přes cafeterii Benefit plus program.
Nebo se zeptejte svého zaměstnavatele, zda můžete čerpat na dovolenou z fondů FKSP. Rádi vašemu zaměstnavateli vystavíme na akci s námi fakturu. Jenom to musíme vědět dostatečně dopředu, nejlépe při objednávání akce.

Chcete více výhod? Nechte nám vzkaz s uvedením kontaktní osoby ve vaší společnosti. Rádi vašemu zaměstnavateli nabídneme spolupráci s našim spolkem. Podaří-li se spolupráci realizovat, vyberte si libovolnou akci dle dohody pro vás jako pozornost.

Zapojte se do našeho týmu! Možností je hodně, od pomocných prací až po plánování a organizaci akcí. Aktuálně hledáme: instruktory vodní turistiky a raftingu a figuranty prožitkových kurzů první pomoci. Vaši snahu odměníme akcí pro vás na naše náklady, příspěvky na školení, doškolovací kurzy a příspěvky na vybavení. A samozřejmě skvělou práci s lidmi pro lidi v přírodě.

Kontakt pro více informací, individuální požadavky a nabídku spolupráce: Ing. Petr Goldmann, goldmann@sportovni-klub.cz, tel. 724480632

Program může být vzhledem k aktuální situaci adekvátně upraven. Akce se řídí smluvními podmínkami spolku Sportovní-klub.cz, z.s. Akce se koná za každého počasí a při minimálním počtu přihlášených osob.

Těšíme se na vás!
Tým spolku Sportovní-klub.cz

Místo konání akce: Ostravice, Ostravice
Vstupenky: http://bit.ly/2FC0LZP
Datum začátku akce: 30. Března 2018 18:00
Datum ukončení akce: 1. Dubna 2018 16:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.55N 18.3833E

Případné změny si prověřte na webu akce Rafting na Ostravici (30. 3. – 1, 4,)

Jméno organizátora: Sportovní-klub.cz
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce