Rajbas 2019

Akce Blansko

Festivaly
Další akce ve městě Blansko

Rajbas 2019

21. ročník festivalu filmů, setkání a dobrodružství RAJBAS 2019

Rajbas startuje do třetí dekády života, zraje a nemíní ztratit na své atraktivitě. Letošní dramaturgie má zaostřeno na připomenutí 50. výročí objevu Amatérské jeskyně, jubilejní 20. ročník soutěže neprofesionálního filmu OKEM DOBRODRUHA a celým programem bude probíhat spojující linka „Kniha, která mě inspirovala k dobrodružství“.

Mezi hosty budou úspěšní spisovatelé kalibru Prsatého muže – Josefa Formánka, držitelky Ceny H+Z za nejlepší cestopis roku 2018 Inky Píšové, Mirka Náplavy, Miroslava Černého či Marka Audyho. Ale nezůstane jen u autorů knih, vždyť přijede opět na třicet hostů, zažijeme filmové premiéry, v reportážích navštívíme místa na nejrůznějších místech celé planety a poznáme neobyčejné životní příběhy.
Jako vždy půjde o setkání ostřílených dobrodruhů i těch, co přijdou hledat inspiraci nebo se jen tak se pobavit. A nepůjde pouze pasivní sledování besed a filmových projekcí. Součástí jsou soutěže, závody, písničky, workshopy… Nad konáním festivalu převzal záštitu starosta města Blanska Ing. Jiří Crha.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce