Red Hot Chili Peppers revival

Akce Teplice

Red Hot Chili Peppers revival
Koncerty
Další akce ve městě Teplice

Red Hot Chili Peppers revival PAPRIKACZE + IDIO & IDIO

PAPRIKACZE – Red Hot Chili Peppers revival

Paprikacze je TOP český revival kalifornských Red Hot Chili Peppers. Kapela působí na scéně přes 10 let a za tu dobu si skupina získala mnoho příznivců v ČR, ale i v zahraničí. Paprikacze často koncertují v Německu, ale mají za sebou i unplugged tour po Mexiku, Kolumbii a Kapverdských ostrovech. V kapele působí špičkoví muzikanti jako ostřílený kytarista Jiří Štarha ( Navigators ), na bicí Jan Podzimek ( Vilém Čok & Bypass, Soustrast ), Jiří Marek ( Doctor Victor, Pavel Calta band ) na baskytaru a v neposlední řadě i herec a muzikálový zpěvák StanleyQ.

Skupina se zformovala na základech legendárního Red Hot Chili Peppers revivalu z Jindřichova Hradce. Sestava v roce 2009 omladila a pod názvem PAPRIKACZE přebrala štafetu skvělé interpretace písní kalifornských Red Hotů.
Koncert je průřezem celou tvorbou RHCP, výbuchem energie, hráčské virtuozity a velmi věrného pocitu z hudby Red Hot Chili Peppers.
Kapela má autentický zvuk a pódiový projev, včetně kostýmů.
www.rhcprevival.com
PAPRIKACZE - Red Hot Chili Peppers revival

Idio&Idio

Kapela Idio&Idio vznikla v roce 2013 v Ústí nad Labem. V rámci žánrů se kapela chvíli hledala, ale dnes hraje primárně pop-rock s občasným odskočením do punku. Texty jsou v češtině a hlavní devizou je zábava, energie a propojení přidrzlého chrapláku zpěvačky Terky se dvěma vokály kytaristů. Za pět let svojí existence si kapela vybudovala vcelku silnou pozici ve svém regionu, ale zároveň se ukázala i na největších akcích v Čechách (Rock for People, Sázavafest, United Islands of Prague) i na festivalech v zahraničí (Cibula fest (SK) nebo Przystanek Woodstock (PL))

IDIO & IDIO

Začátek akce: 1. 2. 2020 20:00:00
Konec akce: 2. 2. 2020 1:00:00
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
THE CELLO BOYS
Krušnohorské divadlo, Teplice
TOP VOICE 2024
Krušnohorské divadlo, Teplice
RADŮZA S KAPELOU
Krušnohorské divadlo, Teplice