Reprezentační ples Ostravské univerzity 2020

Akce Ostrava

Reprezentační ples Ostravské univerzity 2020
Taneční zábavy a plesy
Další akce ve městě Ostrava

Reprezentační ples Ostravské univerzity 2020

Dvě patra, tři sály a vybrané hudební zážitky v podání Martina Chodúra, Big Bandu Ostrava!!!, kapely Syrinx i maďarsko-cikánské party Hazafele. Zveme vás 21. února na Reprezentační ples Ostravské univerzity, jehož tématem je letos Hvězdná obloha.


Srdečně vás zveme na jedinečný Reprezentační ples Ostravské univerzity, který dávno opustil prostory kulturních sálů a dýchá na hosty neopakovatelnou atmosférou Starých koupelen bývalého Dolu Hlubina v Dolní oblasti Vítkovice. Bude se konat 21. února 2020 od 19 hodin a vstupenky si už nyní můžete kupovat v síti Tickito: https://www.tickito.cz/cs/ples-ostravske-univerzity-2020/

A ihned po zakoupení vstupenky můžete začít přemýšlet nad vyladěním svého outfitu. Stejně jako každý rok i letos totiž má ples své téma: hvězdná obloha. Jestli této příležitosti využijete ke koupi nového kousku nebo se sladíte jen drobným doplňkem, to necháme zcela na vás. I drobná hvězdička ve vlasech se ale počítá a doladí atmosféru plesu.

Vstupenky najdete ve čtyřech cenových kategoriích:

Hlavní sál (490 Kč) je největší a nejhonosnější sál Starých koupelen, který v tento večer rozproudí nejdříve kapela Syrinx i Martin Chodúr a Big Band Ostrava!!!.

Dolní sál (450 Kč) je taneční párty sál, který letos nabije energie brněnské kapely Hazafele. Chybět nebude ani tradiční workshop s tanečníky s MG Dance, kteří vás naučí pár dalších triků, jak se stát králi a královnami parketu.

Big Bar (390 Kč) je sál bez živé hudby pro klidnější charaktery. jeho velkou výhodou však je hlavní bar s plným sortimentem nápojů i dobrých jídel.

Na stojáka (250 Kč) je příležitost pro všechny, které ještě nebolí kolena a hodlají večer spíše protančit než prosedět. Ostatní mají své pevné místo na židli, vy na baru a na parketu!

Ať už si koupíte kterýkoli lístek, samozřejmě se můžete volně pohybovat po všech sálech podle vaší nálady a zbývajících sil. Reprezentační ples Ostravské univerzity vás zkrátka nepřestane bavit!

Začátek akce: 21. 2. 2020 19:00:00
Konec akce: 21. 2. 2020 23:59:00
Vstupenky
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Folklorní (ne)ples 2024
PZKO Bludovice, Havířov
KVĚTINOVÝ PLES 2024
Dům kultury, Šumperk
Folklorní (ne)ples 2024
PZKO Bludovice, Havířov
Smrtijedský ples
Na chobotě 125/2b, Praha, Praha