Retrodny v zoo

Akce Jihlava

Retrodny v zoo
Akce pro děti, Jiné akce
Web organizátora:
www.zoojihlava.cz
Další akce ve městě Jihlava

Retrodny v zoo

Dvoudenní akce RETRO DNY proběhne 5. a 6. července vždy od 10:00 do 16:00 hodin jako součást oslav 60. narozenin Zoo Jihlava.

Během RETRO DNŮ bude výjimečná možnost navštívit vzdělávací centrum PodpoVRCH, kde bude zařízen RETRO-pokoj. Zde budou mít návštěvníci možnost pořídit si retrofotografii.

V další části centra bude výstava „Skoro všechno o zoo“, kde si návštěvníci mohou zavzpomínat a dozvědět se, co zajímavého se stalo od roku 1957, kdy byla zoo založena.

Ve středu 5. července ve 14 hodin bude v areálu zoo vystoupení dívčí retrokapely TOFFIEES, kdy si návštěvníci mohou poslechnout největší hity 50. a 60. let v originálním pojetí.

„Majitelé trabantů pozor! Pokud přijedete v tyto dny do zoo svým trabantem, budete mít parkovné zdarma. Důvodem je stejný rok vzniku zoo a tohoto vozu.“ vybízí ředitelka jihlavské zoo Ing. Eliška Kubíková a dodává: „Totéž datum vzniku má i oblíbený časopis ABC. Ti, kteří se zapojí do soutěže, mohou získat tento časopis a vylosovaní i roční předplatné nebo modely autíček, které do soutěže věnovalo Muzeum autíček v Přísece.“

Místo konání akce: Zoologická zahrada Jihlava, Březinovy sady, Jihlava
Datum začátku akce: 5. Července 2017 10:00
Datum ukončení akce: 6. Července 2017 16:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.3968N 15.5993E

Případné změny si prověřte na webu akce Retrodny v zoo

Jméno organizátora: Zoologická zahrada Jihlava
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce